خلیل نیکشاد روز شنبه در نشستی با مسوولان ترویج جهاد کشاورزی استان اظهارداشت: در این جشنواره ملی علی امانی از شهرستان بیله‌سوار به عنوان پرورش‌دهنده نمونه شتر ، علی قاسم‌زاده از شهرستان پارس‌آباد به عنوان تولیدکننده پنبه و محمد فومن از شهرستان بیله‌سوار به عنوان دامدار نمونه ملی تجلیل شده و از رییس‌جمهوری لوح تقدیر و تندیس گرفتند.

وی با تجلیل از بهره‌برداران و تولیدکنندگان به عنون سربازان فعال و عرصه اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: مسوولان ، کارشناسان ، مروجان و محققان و مهندسین تلاشگر همواره در کنار کشاورزان در سر مزرعه و تولید هستند و با انتقال آخرین یافته‌های تحقیقاتی و تکنولوژی روز و روش‌های کاربردی کشاورزان و تولیدکنندگان را همراهی کرده و تولید و اشتغال بخش کشاورزی استان را رونق می‌دهند.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل هم گفت: ۳۹ کارشناس معین ، ۳۷ محقق معین ، ۶۰ کارشناس موضوعی و ۱۷۹ کارشناس مسوول در تحقق اهداف نظام نوین ترویج کشاورزی استان مشارکت داشته و خدمات‌ آموزشی ، فنی و تخصصی را به تعداد ۱۱۴ هزار و ۲۹۰ خانوار بهره‌برداری بخش کشاورزی استان ارائه می‌دهند.

 علیرضا خواجوی افزود: ساماندهی و تجهیز مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها به عنوان نقطه تماس با بهره‌برداران ، تعیین پهنه‌های تولیدی برای پاسخگویی به نیازهای بهره‌برداران توسط کارشناسان مسوول پهنه و استقرار مدیریت دانش برای دسترسی ذینفعان به دانش فنی و یافته‌های تحقیقاتی در اولویت برنامه‌های بخش ترویج جهاد کشاورزی استان قرار دارد.

استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید می‌کند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.