یعقوب هاشمی روز سهشنبه در جلسه شورای اسلامی استان یانکرد: جامعه عشایری و روستانشینان نیز همانند سایر گروههای اجتماعی ساکن شهرها باید از خدمات کیفی و متناسب با شهرنشینان بهرهمند شوند.
وی ضرورت کنترل برخی از بیماریهای خاص استان را با کمک دانشگاه علوم پزشکی یادآور شد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی با حساسیت ویژه روی مباحث امنیت غذایی و مبانی کمی و کیفی در این زمینه باید به ارتقای وضعیت سلامت تک تک افراد جامعه توجهی جدی داشته باشد.
وی به همکاری خوب دانشگاه علوم پزشکی با مجموعه شهرداری در دفع پسماندهای شهری و روستایی اشاره کرد و افزود: در دفع پسماندهای بیمارستانی و بیخطرسازی آنها نیز اقدامات خوبی در مناطق مختلف استان آغاز شده که انتظار میرود با به نتیجه رسیدن آنها کمترین آسیب زیست محیطی را در این بخش شاهد باشیم.
رییس شورای اسلامی استان اردبیل همچنین ادامهداد: در گروه سنی کودکان با توجه به راهاندازی بخشهای تخصصی انتظار همشهریان استقرار پزشکان متخصص و فوق تخصص اطفال است تا در مراحل مختلف مراجعه بیماران با سرعت بیشتر ارائه خدمات به آنها در دستور کار قرار گیرد.
هاشمی ارتقای کیفیت آب شرب مصرفی مردم در شهر اردبیل و سایر شهرها و روستاها را از ضروریات و خواسته به حق مردم دانست و اظهارداشت: با نمونهبرداریهای روزانه و بررسی دقیق آب شرب اردبیل و سایر شهرها دانشگاه علوم پزشکی هیچ اغماض و کوتاهی را در این زمینه نمیپذیرد.
او با اشاره به گلایههای فراوان مردمی خواستار الزام پزشکان به استفاده از کارتخوان در مطب در ارائه خدمات مطلوبتر به بیماران و مراجعان شد.
وی بیانکرد: نبود کارتخوان در مطب پزشکان که از مصادیق فناوریهای جدید و سهولت کار مردم است، به یک دغدغه و نگرانی از سوی مراجعان به مطب پزشکان تبدیل شده که انتظار میرود دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی همه پزشکان را در این خصوص ملزم کنند.
وی به بیماران جمهوری آذربایجان و حضور آنها در مطب پزشکان و همچنین تبعات اجتماعی این موضوع اشاره کرد و گفت: نباید به بهانه حضور بیماران آذری نسبت به همشهریان کملطفی و بیمهری شود بلکه شایسته است حق و حقوق هر ۲ طرف به شایستگی رعایت شود.
دکتر قدرت اخوان اکبری ، رییس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ،درمانی استان اردبیل نیز در این جلسه بر ضرورت استانداردسازی مطب پزشکان تاکید کرد و گفت: همه پزشکان موظف شدهاند تا در مطب خود از کارتخوان استفاده کنند.
استان اردبیل ۱۱ شهرستان و هزار و ۶۹۶ روستا با ۱۲۰ هزار خانوار روستایی دارد.
بر اساس آمارهای موجود از مجموع یک میلیون و ۲۴۸ هزار و ۶۱۰ نفر جمعیت استان اردبیل ۴۴۸ هزار و ۵۵۴ نفر در هزار و ۸۵۹ روستا سکونت دارند.