حسن نظیفی روز چهارشنبه افزود: طرح هویت دار کردن دامها طرحی کشوری و اجباری میباشد.
او اظهارداشت: کمیته عمرانی - اقتصادی شورای عشایری این شهرستان برای هماهنگی ادارات و پشتیبانی و خدماترسانی هر چه بیشتر به عشایر غیور ایجاد شده و برای افزایش تولیدات عشایری تلاش میشود.
وی توجه به مسائل عمرانی و اقتصادی و ارائه خدمات شایسته به عشایر را ضروری دانست و از تلاش برای ارائه تسهیلات بانکی به عشایر، توزیع انواع نهادههای دامی، انجام واکسیناسیون دامهای عشایری، خدمات حوزه منابع طبیعی، تشکیل تشکلهای تعاونی عشایری، انجام واگذاریهای اراضی پایاب سد خداآفرین و اجرای پروژههای آبیاری تحت فشار و تداوم
خدماترسانی در بخش عشایری خبر داد.
به گزارش ایرنا ، استان اردبیل قطب کشاورزی، دامداری و دامپروری کشور محسوب میشود به طوری که بخش اعظمی از اشتغال استان در این بخش بوده و تولید محصولات دامی و کشاورزی نقش عمدهای در اقتصاد استان دارد.
استان اردبیل دارای سه میلیون و ۹۰۰ هزار واحد دامی است و در ردیف ۱۰ استان برتر کشور در این زمینه قرار دارد.
هماکنون در این استان ۶۰۰ واحد دامداری صنعتی فعال است که دارای ۱۳۵ هزار راس دام شیری صنعتی هستند.
علاوه بر این، ۳۷۵ واحد پرواربندی گوساله با ۵۵ هزار و ۶۸۴ راس دام، ۱۱۹ واحد پرواربندی بره با ۴۵ هزار و ۶۵۵ راس دام و نیز ۱۱ واحد گوسفند داشتی با ۶۷۰۰ راس دام در این استان فعال است.
هزار و ۲۰۰ واحد دامداری کوچک روستایی نیز در استان اردبیل با ۶۷ هزار راس دام فعال است.
ظرفیت این نوع دامداریها در سایه حمایتهای دولت در سالهای اخیر بیش از ۲ برابر شده ولی این واحدهای دامداری برای افزایش بهرهوری باید به واحدهای نیمه صنعتی و صنعتی تبدیل شوند.