به گزارش ایرنا ، مهران اوچی‌اردبیلی روز شنبه در جلسه با تیم ارزیابی مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کشور که در راستای توسعه فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل برگزار شد، افزود: برای کاهش میزان ناباروری توسعه این مرکز در اولویت برنامه‌های این واحد است.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری قفقاز از گام‌های مهم جهاد دانشگاهی در راستای رفع نیاز استان بوده ، گفت: در ۶ ماه اول سال جاری بیش از ۲ هزار نفر در مرکز درمان ناباروری قفقاز پذیرش شده‌اند و این نهاد با راه‌اندازی این مرکز توانسته قسمتی از دانش فنی پژوهشگاه رویان را بومی‌سازی و از ظرفیت‌های خود در راستای توسعه حوزه سلامت استفاده کند.

اوچی‌اردبیلی با بیان اینکه تاکنون درمان بیش از هزار و ۵۰۰ زوج در این مرکز موفقیت‌آمیز بوده ، تشریح کرد: مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی در راستای توسعه سلامت باروری و با استفاده از جدیدترین امکانات، روش‌های آزمایشگاهی و نیروی انسانی متخصص، خدمات درمانی را به زوجین نابارور ارائه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه موفقیت درمان در این مرکز مطابق با استاندارد جهانی است، گفت: یکی از دغدغه‌های جهاد دانشگاهی اردبیل توسعه فضای فیزیکی مرکز ناباروری قفقاز به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعه‌کنندگان است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهار داشت: مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی با ۲ اتاق عمل، کلینیک تخصصی مردان و زنان، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی، جنین‌شناسی و ژنتیک، بخش جراحی محدود و سرپایی، مراکز مشاوره‌ ژنتیک، مامایی، تغذیه و روانشناسی جزو ظرفیت‌های استان برای ارتقای بخش سلامت استان محسوب می‌شود.

اوچی‌اردبیلی با بیان اینکه نیمی از گردشگران ورودی از مرز بیله‌سوار به قصد بهره‌مندی از خدمات درمانی وارد استان می‌شوند، یادآور شد: جهاددانشگاهی با توجه به نیازسنجی و برنامه‌ریزی مناسب نسبت به ساماندهی حوزه سلامت گردشگری اقدام کرده تا ارائه خدمات درمانی به مراجعه‌کنندگان به بهترین شکل ممکن ارائه شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر احداث مجتمع سلامت در دستور کار فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان اردبیل قرار دارد تا با راه اندازی آن، فعالیت‌های خدمات درمانی را ارتقا و حوزه گردشگری سلامت را توسعه دهد.

مسئول تیم ارزیاب مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کشور نیز در این جلسه با اشاره به برنامه مدیریت کیفیت در مراکز درمان ناباروری، افزود: این برنامه شامل یک سری اقدامات مدیریتی برای بهبود استانداردهای مراکز درمان ناباروری است.

علی صادقی تبار افزود: هدف از این بازدید آشنایی، ارزیابی فعالیت‌ها و تبادل تجربیات بین مراکز درمان ناباروری است تا نسبت به کیفیت روند فعالیت‌های آن‌ها اطمینان حاصل شود.

وی گفت: با توجه به پیشتاز بودن جهاد دانشگاهی در حوزه درمان ناباروری در کشور باید تلاش شود مراکز درمان ناباروری وابسته به این نهاد به وظایف خود به خوبی عمل و طبق استانداردهای جهانی خدمات خود را ارائه کنند.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا افزود: از آنجا که تمام فعالیت‌های جهاد دانشگاهی با در نظر گرفتن اعتبار و جایگاه این نهاد در سراسر کشور انجام می‌گیرد لذا برای تحقق این مهم در حوزه درمان ناباروری لازم است هماهنگی بیشتری بین مراکز صورت گیرد و واحدهای جهاد دانشگاهی در جهت استاندارد شدن و ارائه خدمات با کیفیت مناسب، هدفمند عمل کنند.

صادقی‌تبار با بیان اینکه میزان موفقیت درمان زوجین در مرکز درمان ناباروری قفقاز با توجه به میزان فعالیت آنها در استان اردبیل مناسب و قابل قبول است. گفت: باید برای خدمات‌رسانی بهتر و افزایش تعداد مراجعه‌کنندگان به این مرکز، اقدامات و همکاری‌های لازم از سوی متولیان در جهت توسعه فضای فیزیکی انجام گیرد.

تیم ارزیابی مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کشور از تمام بخش‌های مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی استان اردبیل بازدید و روند فعالیت‌های این مرکز را ارزیابی کردند.

۶۰۱۸/۶۰۱۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.