به گزارش ایرنا حسین فروزان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: 76 درصد از درآمد سال جاری به اعتبارات عمرانی، 21 درصد به هزینه ها و مصارف و سه درصد نیز به افزایش دارایی سازمان اختصاص می یابد.
وی با اشاره به اینکه بودجه مصوب سال جاری نسبت به سال 1395 حدود 64 درصد رشد داشته است، ادامه داد: امسال 93 طرح در دستور کار سازمان قرار گرفته که 26 طرح از آنها مطالعاتی و 67 طرح، اجرایی است.
فروزان با اشاره به اینکه یکی از اصلی ترین اولویت های دولت تدبیر و امید در حوزه اقتصاد، توسعه و فعال شدن دوباره مناطق آزاد است، افزود: در طول این سال ها بخش قابل توجهی از نیاز این منطقه به افزایش زیرساخت ها تامین شده است.
وی ادامه داد: رشد آمارها در حوزه صادرات به خوبی نشان می دهد افق پیش روی منطقه آزاد ماکو در سال های آینده روشن است؛ افقی که می تواند این منطقه مرزی را به قطب اقتصادی شمال غرب ایران و تولید کننده ثروت ملی تبدیل کند.
وی ایجاد اشتغال پایدار در منطقه آزاد ماکو را مورد تاکید قرار داد و افزود: حرکت های عظیم صنعتی و اقتصادی ماکو نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار دارد و اجرای کامل برنامه ها و طرح های سرمایه گذاری در این منطقه، علاوه بر فراهم کردن شرایط اشتغال برای جوانان بومی این منطقه، جوانان جویای کار خارج از منطقه را نیز جذب می کند.
وی با اشاره به اینکه در صورت اجرای ماده 65 احکام دائمی برنامه توسعه کشور در منطقه آزاد ماکو، این منطقه به نمونه ای کامل و موفق از اجرای قانون مناطق آزاد در کشور تبدیل می شود، ادامه داد: وجود چهار شهرک صنعتی در درون محدوده منطقه و عبور خط لوله انتقال گاز از منطقه به عنوان بستری مناسب جهت استفاده در بخش صنعت جزو ظرفیت های این منطقه به شمار می رود.
فروزان، معادن فلزی و غیرفلزی از جمله تیتان، باریت، فلدسپات، میکا، سیلیس، سنگ نقره و انواع سنگ های تزئینی مانند دولومیت، تراورتن، مرمر، کنگلومرا، بازالت و سایر کانی های با ارزش صادراتی را از دیگر پتانسیل های منطقه آزاد ماکو برشمرد و گفت: وجود سدهای مخزنی مختلف مثل ارس و بارون نیز از جمله ظرفیت های منطقه آزاد ماکو برای سرمایه گذاری است.
به گزارش ایرنا منطقه آزاد ماکو به عنوان جوان ترین و در عین حال بزرگترین منطقه آزاد کشور شاهد دستاوردهای قابل توجهی در زمینه تسهیل تجارت و توسعه متوازن است؛ توسعه ای که مرز بازرگان را به عنوان مهمترین مرز زمینی کشور در مسیر بالندگی اقتصادی قرار می دهد.
این منطقه به لحاظ محدوده جغرافیایی منطبق بر شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و به تنهایی بیش از 75 درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.
3214/3072
** انتشار: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.