امیر بهزاد روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در این شهرستان، ۶۱ مورد آزمایش مربوط به این بیماری در مهاباد انجام شده است که از این تعداد تاکنون جواب آزمایش ۱۵ نفر مثبت، ۴۰ مورد منفی fبوده و ۶ مورد نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: از مجموع ۱۵ نفر مبتلای به کرونا در مهاباد هم اکنون ۱۱ مورد بستری، سه مورد با بهبودی کامل ترخیص شده و یک مورد هم به علت بیماری کلیه‌ای به بیمارستان طالقانی ارومیه اعزام شده است.

بهزاد اضافه کرد: هم‌اکنون ۶ مورد مشکوک به بیماری کرونا نیز در بخش ایزوله بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد بستری و به همراه بیماران مبتلا تحت درمان و مراقبت ویژه شبکه بهداشت و درمان قرار دارند.

رییس شبکه بهداشت و درمان و سخنگوی ستاد اطلاع‌رسانی بیماری کرونا اظهار داشت: با توجه به اینکه هر روز به تعداد مبتلایان به این بیماری اضافه می‌شود از شهروندان انتظار می‌رود تا اطلاع ثانوی در منزل بمانند و نکات بهداشت فردی را رعایت کنند. 

وی با بیان اینکه نمونه‌های افراد مشکوک به این بیماری برای آزمایش به ارومیه ارسال می‌شود، گفت: نتایج نمونه‌های ارسالی در مدت ۴۸ ساعت مشخص خواهد شد و براین اساس احتمال اینکه نمونه مثبت بیشتری گزارش شود، بیشتر است.

وی ادامه داد: استراحت، مصرف مایعات، قرنطینه خانگی و رعایت بهداشت فردی مهمترین نکات درمان و پیشگیری از انتقال بیماری برای افراد مبتلا و یا مشکوک به کرونا است.

«بهزاد»، اضافه کرد: افراد عادی که مشکلات زمینه‌ای ندارند و دچار علائم سرماخوردگی از قبیل تب، سرفه و آبریزش بینی شده‌اند، فقط در منزل بمانند و با رعایت نکات بهداشتی مراقب باشند ترشحات بینی و دهانشان با سایر افراد منزل تماس نداشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: عطسه و آبریزش بینی علامت کرونا نیست و بیماران نباید تنها با دیدن علایمی مانند آبریزش بینی و عطسه به مراکز درمانی مراجعه کنند زیرا نه تنها خود را در معرض خطر و بیماری قرار می‌دهند، بلکه با ایجاد شلوغی در مراکز درمانی، کادر درمان را نیز با مشکل روبرو می‌کنند.

مهاباد ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.

 شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌ راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ ویروس کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌ چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکرده و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

بر اساس آخرین آمار، از ابتدای شیوع بیماری کرونا در آذربایجان‌غربی ۳۰۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌ و از این تعداد ۱۷ نفر تاکنون فوت کرده‌اند.

طبق آخرین آمار کشوری، ۱۶ هزار و ۱۶۹ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۹۸۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.