پرویز امجد روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: پرداخت دیرهنگام خسارتها و نیز کاهش میزان خسارت پرداختی به کشاورزان به علت مراجعه دیرهنگام کارشناسان کشوری برای ارزیابیهای بهموقع مهمترین علت رغبتنداشتن کشاورزان به عملیات بیمهگری است.
وی اظهار داشت: با توجه به کاهش بارش و احتمال خشکسالی، بروز سرمازدگی و طغیان آفات و بیماریها کشاورزان باید نسبت به بیمه محصولات کشاورزی اقدام کنند.
وی بیان کرد: سطح ابلاغی بیمهگری محصولات کشاورزی باغی ۲۷ هزار هکتار است که تاکنون هشتهزار و ۸۵۰ هکتار بیمه شده است.
رییس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی آذربایجانغربی ادامه داد: سطح ابلاغی برای بیمه محصولات زراعی نیز ۲۵۰ هزار هکتار است که ۷۸ هزار هکتار تا پایان آذرماه بیمه شدهاست.
امجد با اشاره به ادامه بیمهگری محصولات کشاورزی تا پایان دیماه جاری افزود: کشاورزان باید برای کاهش میزان خسارتهای وارده این اقدام را در راس برنامههای خود قرار دهند.
سالانه به طور میانگین، حدود یکهزار میلیارد تومان به بخش کشاورزی آذربایجان غربی خشارت ناشی از سرمازدگی، سیل، تگرگ و طوفان وارد میشود که رقم قابل توجهی است؛ سال زراعی گذشته ۲۰ درصد اراضی کشاورزی استان زیرپوشش بیمه قرار داشت.
آذربایجانغربی به علت دارا بودن حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی از استان های مهم کشور در تولید میوه و محصولات دامی به شمار میرود. ۲۳۵ هزار بهره بردار حوزه کشاورزی در این استان وجود دارد که سالانه بیش از ۶ میلیون تن محصول تولید و روانه بازار میکنند.