فاروق سخنور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این افراد پس از اقدام به شکار غیرمجاز خرگوش، تصاویری از خود را در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرده بودند که این تصاویر برای شناسایی تحویل پلیس فتای مهاباد شد.

وی با اشاره به اینکه تصاویر محل شکار، مربوط به بخش خلیفان مهاباد است، افزود: این شکارچیان متخلف که هشت راس خرگوش را شکار کرده بودند، شناسایی و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی این شهرستان معرفی شده‌اند.

وی اضافه کرد: این شکارچیان متخلف به صورت تیم‌های یک و ۲ نفره و با استفاده از اسلحه شکاری، این حیوان‌ها را شکار کرده بودند.

وی با اشاره به اینکه شکار هرگونه حیوان و پرنده در طبیعت باید با مجوز اداره حفاظت محیط زیست انجام شود، اضافه کرد: امسال هیچ‌گونه پروانه شکار خرگوش در این شهرستان صادر نشده است و ماموران یگان حفاظت با شکارچیان برخورد می‌کنند.

خرگوش پستانداری گیاه‌خوار، از تیره خرگوشان است که اندامی شبیه به گربه و گوش‌های دراز و لب‌های شکافدار دارد و دست‌های خرگوش از پاهایش کوتاه‌تر و بسیار تند حرکت می‌کند، در هنگام زمستان به دلیل داشتن پوست سفید پیدا کردن خرگوش در برف دشوار است و تغییر رنگ پوست این جانور مربوط به (ویژگی‌های حیات) است.

هر چند در بسیاری از مناطق ایران گوشت خرگوش مصرف نمی‌شود اما در برخی از مناطق کشور گونه وحشی این حیوان را شکار کرده و سپس از پوست و گوشت وی استفاده می‌کنند.

مهاباد با داشتن زیستگاه‌ها و تالاب‌های بین‌المللی «کانی‌برازان» و «قوپی‌باباعلی» و نیز تالاب‌های دایمی «حسن‌خان» و تالاب‌های فصلی دیگری از جمله «گروس»، «داشخانه» و «قره‌قشلاق» یکی از مناطق مهم تالابی در آذربایجان‌غربی به شمار می‌رود.

مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و نخستین تعاونی زیست محیطی کشور نیز در سال ۱۳۷۵ در این شهرستان تاسیس شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.