سرهنگ پاسدار محمدباقر علایی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار توسط شهرداری، سپاه و سایر نهادهای دولتی شهرستان تامین شده تا خدمات فراگیر به ساکنان این مناطق عرضه شود و گسست کالبدی این چهار منطقه از پیکره اصلی شهر از طریق بهسازی زیرساخت‌ها کاهش یابد.

وی اضافه کرد: در این چهار منطقه محروم توسط نهادهای متولی فرهنگی و اجتماعی دولتی بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی به صورت مستمر برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پیش‌بینی و اجرای آنها آغاز شده‌است.

وی بیان کرد: زمینه‌سازی در راستای ارائه خدمات پایه و زیربنایی، بسترسازی مناسب برای استفاده از امکانات شهری به همراه مشارکت همه‌جانبه ساکنان این سکونتگاه‌ها در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات محلی از اهداف اجرا این طرح است.

وی افزود: ارتقای سطح فرهنگ و آگاهی‌های اقتصادی و اجتماعی ساکنان، بهسازی و تامین زیرساخت‌ها به منظور کاهش فاصله کالبدی از پیکره اصلی شهر خوی و خدمات‌رسانی فراگیر به عنوان مهمترین اهداف اجرای طرح توانمندسازی سکونتگاه‌های غیررسمی مورد توجه قرار گرفته‌است.

بر اساس گزارش‌ها، سکونتگاه‌های غیر رسمی چالش اصلی هزاره سوم است به طوری که در دنیا از هر ۶ نفر یک نفر در سکونتگاه ‌غیررسمی زندگی می‌کند.

سکونتگاه‌های غیررسمی به مناطقی گفته می‌شود که مهاجران روستایی و محرومان جامعه شهری را در خود جای داده و خارج از برنامه‌ریزی رسمی و قانونی توسعه شهری، بدون مجوز در درون یا خارج از محدوده قانونی شهرها به وجود آمده‌است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.