سلیمان مام عزیزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این جشنواره که در سالن ورزشی دبستان کوثر این شهرستان برگزار شد، 300 طرح علمی و تحقیقاتی به داوری گذاشته شده است.
مام عزیزی ایجاد روحیه پژوهشگری در رشد مهارت های درسی دانش آموزان را تاثیرگذار عنوان و بیان کرد: به کمک پروژه های علمی می توان استعدادهای دانش آموزان را مشاهده، شناسایی و تقویت کرد.
وی با بیان اینکه آشنایی دانش آموزان با کارهای پژوهشی و کسب اعتماد به نفس از اهداف مهم اجرای این طرح بوده است، گفت: این طرح به دانش آموزان کمک می کند تا آموخته های خود در کلاس های درس را به صورت عملی آزمایش کرده و فراتر از کلاس های درس خود عمل کنند.
مدیر آموزش و پرورش بوکان گفت: امسال تعداد دانش آموزان شرکت کننده نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است که از مجموع طرح های ارایه شده در جشنواره 70 نفر به بخش استانی راه پیدا می کنند.
وی افزود: این آثار با موضوع آزمایش، تحقیق، جمع آوری، نمایش و مدل ارائه شده و در طی سه روز توسط 36 داور مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا، جشنواره جابربن حیان با پژوهش های علمی ابتدایی فرصت و بستری است که دانش آموزان از طریق روش انجام تحقیق با کوشش فردی یا گروهی درباره یک موضوع خاص به کسب دانش مهارت و نگرش خاص می رسند.
در این جشنواره آثار و تحقیق های دانش آموزان با یک رقابت سالم و هیجان انگیز در قالب نمایشگاه های علمی عرضه و داوری می شود؛ این نمایشگاه ها در سطوح آموزشگاهی، منطقه ای استانی و کشوری برگزار می شود.
سال گذشته در بوکان 60 طرح به مرحله استانی راه پیدا کرد و از این تعداد 2 طرح برگزیده کشوری معرفی شدند؛ در بوکان 43 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس دولتی مشغول به تحصیل هستند.
7510/7129/3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.