به گزارش ایرنا از روابط عمومی باشگاه شهرداری ارومیه، روزنامه «گازتا دلو اسپورت» / Gazzetta dello sport/ ایتالیا در مقدمه گزارشی که از «معروف» منتشر کرده، آورده است: «سعید معروف» را غیر از تعلق خاطر وی نسبت به خانواده‌ اش می‌توان به مانند شماره پیراهنش در چهار کلمه «فلسفه، پلی‌ استیشن، والیبال و آینده» خلاصه کرد.
معروف در این گفت و گوی مفصل به سوالات مختلفی پاسخ داده گفته است که پادشاه نیست و این لقب به خاطر لطف مردم به وی اطلاق شده است.
این روزنامه نوشت: سعید معروف مردی سراسر قهرمانی و بازیکنی باشخصیت است؛ این شخصیت بین‌المللی به نمادی از ایران تبدیل شده است؛ پس از ورودش به ایتالیا (دومین تجربه خارج از ایران) هیچ ‌گاه زیاد از خودش صحبت نکرد اما در ابتدای سال جدید و تعطیلات کریسمس فرصت خوبی است تا ببینی آدم‌هایی که از راه‌های دور با فرهنگ و مذهب متفاوتی آمدند، اینجا چطور زندگی می‌کنند.
سعید معروف در ادامه این مصاحبه گفت: «برای بازیکنان مطرح روزهای جشن و مهمانی هم مثل روزهای عادی است؛ حتی در سال نو ایرانی در ماه فروردین نیز هیچوقت جشن نمی‌گیریم یا تعطیلات نمی‌رویم، چون من همیشه یا در مسابقات لیگ هستم یا تمرین تیم ملی. در مورد تنوع فرهنگی باید بگویم هر جایی که تا حد ممکن برای من مناسب باشد خودم را وفق می‌دهم و زندگی عادی خودم را دارم. خیلی دوست ندارم برای پیاده‌روی بیرون بروم».

** سوال: شهر را هم ندیدی؟
معروف: چرا شهر سیه ‌نا، فلورانس و پیزا را تماشا کردم اما وقت زیادی برای این کار نداشتم؛ وقتی شما بیشتر اوقات را در خانه باشید، فرقی نمی‌کند برزیل هستید، آمریکا یا ایتالیا. همه جا مثل ایران است.

** سوال: تو در ایران پادشاه یا حداقل شاهزاده والیبال هستی؟
معروف: نه من پادشاه نیستم. مردم فقط به خاطر کارهایی که طی این سال‌ها برای والیبال انجام داده ایم، احترام زیادی برایم قائل هستند.

** سوال: از کسب نتایج ایران گفتی، بیشتر با کدام یک احساس غرور کردی؟
معروف: انتخابی لیگ جهانی والیبال سال 2012. آنجا برای اولین‌بار توانستیم خودمان را با چیزهای متفاوت‌ تری از قهرمانی آسیا مقایسه کنیم و با بهترین‌های دنیا خودمان را به چالش بکشیم.

** سوال: جایگاه والیبال در ایران چیست؟
معروف: «والیبال از قبل هم محبوب بود اما از سال 2011 به خاطر روندی که والیبال در پیش گرفت، میزان علاقه مردم هم خیلی بیشتر شد. در هر شهر بلیت‌ها کامل فروخته می‌شد، گاهی حتی 3سه تا چهار ساعت قبل از بازی بلیت تمام می‌شد و مردم سالن‌ها را پر می‌کردند. از کسانی که باعث شدند مردم عاشق والیبال شوند تشکر می‌کنم. نه فقط به خاطر کسب نتایج، بلکه به خاطر معنا و مفهومی که این موفقیت از نظر احساسی داشته است؛ اگر می‌خواهی چیزی را تغییر دهی، باید انجامش بدهی. اگر اهداف و رویاهایت را دنبال کنی به آن خواهی رسید. این یک پیام بزرگ برای بچه‌هاست. البته حتی بزرگترها هم که والیبال را پیگیری نمی‌کنند و ممکن است چیز زیادی از تکنیک و تاکتیک ندانند، تمامی بازیکنان را به اسم می‌شناسند. وقتی خارج از کشور بازی می‌کنیم حتی بیشتر از زمانی که خانه هستیم دوستمان دارند. چون ایرانی‌ها دوست دارند نشان بدهند کی هستند و این به آنان احساس قدرت بیشتری می‌دهد».

** سوال: چه چیزی را در ارومیه، شهری که ترکش کردی جا گذاشتی؟ یا برای چه چیزی در ارومیه دلت تنگ شده؟
معروف: چیزی که مربوط به زندگی روزانه شود، نیست چون همه جا زندگی یک جور است اما در ارومیه خانواده‌ام را جا گذاشتم، دلم برای پدرم، مادرم، خواهرم و همه تنگ شده است؛ البته ارتباطم را از طریق شبکه های اجتماعی حفظ کرده ام.

** سوال: در اینستاگرام هم زیاد فعال نیستی، از زمانی که به «سیه‌ نا» آمدی فقط 2-3 پست گذاشتی ولی تا دیروز بیش از یک میلیون و 692 فالوور داشتی؟
معروف: 71 درصد از دنبال‌کننده‌های من در اینستاگرام از ایران هستند، این برنامه یکی از معدود شبکه های اجتماعی قابل دسترس در ایران است و سه درصد هم از آمریکا هستند. من آدم خاصی نیستم و زیاد هم از این برنامه‌ها استفاده نمی‌کنم چون همیشه چیزهای جدیدی در حال آمدن است و سخته که با همه آنها در ارتباط باشی. اما من به تمام هوادارانم که دوست دارند بدانند من چطور اوقاتم را در اینجا سپری می‌کنم احترام می‌گذارم و سزاوار است که من هم اوقاتی را با آنان به اشتراک بگذارم.

** سوال: اگر والیبال بازی نکرده بودی، دنبال چه چیزی می‌رفتی؟
معروف: هیچ ‌وقت به چیز دیگری غیر از والیبال فکر نکردم. من از شهری می‌آیم که مردم آن والیبال را نفس می‌کشند؛ در ارومیه برای هر بازی، فارغ از اینکه چه سطح از مسابقات است 10 – 11 هزار نفر به سالن می‌روند؛ حتی دایی‌هایم والیبال بازی می‌کردند و در شهر من وقتی فردی می‌خواهد دنبال ورزشی برود، اولین چیزی که به آن فکر می‌کند، والیبال است نه چیز دیگر.

** سوال: به ورزش‌های دیگر هم علاقه داری؟
معروف: مسابقات بسکتبال NBA را دنبال می کنم، «گرند اسلم/ Grand slam(tennis)» تنیس را از دست نمی‌دهم و علاوه بر این به فوتبال لیگا (فوتبال ایتالیا) و فوتبال برتر نیز علاقه دارم.

** سوال: نظرت در مورد فوتبال سری آ ایتالیا چیست؟
معروف: 10 سال پیش محبوب‌ تر بود و امیدوارم که به همان سطح برگردد؛ یوونتوس و اینترمیلان بین ما ایرانی‌ها طرفداران زیادی دارد.

** در سن 33 سالگی فکر می‌کنی تا کی والیبال را ادامه بدهی؟
معروف: هرگز به این موضوع فکر نکردم. من با والیبال زندگی می‌کنم، نمی‌خواهم حتی به کار دیگری بدون آن فکر کنم. والیبال مهم‌ترین چیز در زندگی من است. تا زمانی که احساس کنم مفید هستم بازی می‌کنم. اگر روزی به پایان دوران حرفه‌ایم برسم، دوست دارم کارم را به عنوان مربی ادامه دهم.

** در طول روز غیر از والیبال چه کارهایی انجام می‌دهی؟
معروف: بخش زیادی از زندگی ما در باشگاه سپری می‌شود. اگر وقت آزاد داشته باشم، ترجیح می‌دهم در خانه استراحت کنم. بازی پلی‌استیشن را دوست دارم و فوتبال‌های پلی‌استیشن را بازی می‌کنم. غیر از این موارد کتاب‌های فلسفی می‌خوانم. فیلسوف خاصی را به عنوان مرجع در نظر ندارم. دوست دارم از هر کسی یک نکته‌ای یاد بگیرم. در آخر فیلم و سریال تماشا می‌کنم.

** تعطیلات چطور؟
معروف: عموما وقت زیادی برای تعطیلات نداریم اما زمان‌هایی که استراحت هستیم و مسابقه‌ای نداریم، دوست دارم برای تعطیلات به آمریکا بروم.

** کدام منطقه آمریکا را دوست داری؟
معروف: کالیفرنیا

** امسال دومین تجربه تو در خارج از ایران بود، اولین تجربه در کازان چطور گذشت؟
معروف: «زندگی در روسیه در فصل برف و سرما خیلی سخت است اما باشگاه کازان یکی از بهترین و حرفه‌ای‌ترین باشگاه‌های دنیا بود. چیزهای زیادی در آنجا یاد گرفتم و به مقام قهرمانی در روسیه و لیگ قهرمانان دست یافتم. اینجا هم بهترین بازیکنان دنیا حضور دارند، چهار تیم برتر شگفت‌انگیز هستند و هر روز چیزهای زیادی برای یاد گرفتن است».

** آیا همانطور که از خودت انتظار داشتی، بازی می‌کنی؟
معروف: هم آره و هم نه. ما پنج بازی را 3-2 واگذار کردیم. اگر برده بودیم ممکن بود خیلی چیزها تغییر کند. مسابقات را با هشت شکست متوالی شروع کردیم. در چنین جَو بی‌نظیری پیروزی آسان نیست. من فکر می‌کنم در پایان فصل می‌توان ارزش این تیم را ارزیابی کرد.
تیم خوبی هستیم و بازیکنان خوبی داریم. حالا نه در حد تیم‌های بالای جدول اما حداقل تا میانه‌های جدول می‌توانستیم باشیم. اگر بازی‌های بیشتری را در ست پنجم برده بودیم، آن وقت ممکن بود به میانه‌های جدول هم برسیم. اما فکر کردن در مورد «اگرها» چیزی را عوض نمی‌کند. من فکر می‌کنم در ادامه‌ی فصل شرایط بهتری داشته باشیم.

** سوال با «خوآن سیچلو» /Juan Manuel Cichello/از ایران آشنا بودی؟
معروف: بله ما سه سال با هم در تیم ملی ایران کار کردیم. الان زمان بازی کردن است. بهتر است در مورد باقی مسائل بعد از پایان فصل صحبت کنیم.

** اوضاع با «زانینی» چطور است؟
معروف: اجازه بدهید در مورد این موضوع هم بعد از پایان فصل صحبت کنیم.

** کاپیتانی در «سیه‌نا» چطور است؟
معروف: با تمام هم‌ تیمی‌هایم چه خارجی و چه ایتالیایی رابطه خوبی دارم. در این سال‌ها هیچوقت در برقراری ارتباط مشکل نداشتم. شروع به یادگیری زبان ایتالیایی کردم. وقتی ایتالیایی صحبت می‌کنم و می‌توانم خصوصیاتم را بهتر نشان بدهم همه چیز آسان‌تر می‌شود.
به گزارش ایرنا سعید معروف با نام کامل « میر سعید معروف لکرانی» متولد دوم مهر سال 1364 شهر ارومیه است؛ وی در سال ۱۳۸۰ وارد تیم ملی نوجوانان و از سال ۱۳۸۴ نیزعضو تیم ملی بزرگسالان شد.
معروف در تیم ایرانی تیم‌های پگاه، صنام، استقلال گنبد، سایپا، داماش، کاله، شهرداری ارومیه، متین ورامین، و تیم های خارجی زنیت گازان /Zenit - kazan/ و «اما ویلاس سیه نا /Ema vilas siena/» به عنوان پاسور ایفای نقش کرده است.
سعید معروف توسط کمیته مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۰۸ در قاره آسیا و در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ در سطح جهانی به عنوان بهترین پاسور انتخاب شد و در قهرمانی آسیا ۲۰۱۳ نیز به عنوان بهترین پاسور و با ارزش‌ ترین بازیکن انتخاب شد.
معروف با عملکرد درخشان خود در لیگ جهانی ۲۰۱۴ اولین جایزه معتبر فراآسیایی خود را به عنوان بهترین پاسور مسابقات دریافت کرد.
سعید معروف از جمله ورزشکاران ایرانی، یاور سازمان ملل متحد است و در سال ۱۳۹۴ به عنوان اولین سفیر آب ایران انتخاب شد.
این بازیکن ارومیه ای در مسابقات گزینشی المپیک ریودوژانیروی برزیل با عملکرد خوب خود که منجر به صعود ایران پس از ۵۲ سال به المپیک شد به عنوان برترین پاسور مسابقات نیز انتخاب شد.
7156/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.