به گزارش ایرنا غلامرضا سلیمانی روز یکشنبه در دومین همایش توسعه صادرات منطقه آزاد ماکو افزود: ظرفیت های صادراتی این منطقه بسیار زیاد است ولی به دلیل مشکلات داخلی و خارجی و تحریم های فعلی با رکود صادراتی مواجه شدیم که بدون شک این موانع قابل حل است.
سلیمانی با اشاره به اینکه 80 درصد واحدهای تولیدی منطقه فعال است، اضافه کرد: منطقه آزاد ماکو با توجه به موقعیت استراتژیکی موجود، ظرفیت بی بدیلی برای تبدیل شدن به هاب تجارت منطقه ای دارد تا دروازه صادرات و ترانزیت کالا از ایران به کشورهای مختلف دنیا باشد.
وی از توسعه روابط با کشورهای همسایه خبر داد و افزود: در شرایط فعلی تحریم حجم تجارت با کشورهای همسایه افزایش می یابد و با مذاکراتی که صورت گرفته منطقه آزاد ماکو به عنوان پل ارتباطی با این کشورها نقش مهمی ایفا می کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو اضافه کرد: با سازوکارهای پیش بینی شده در منطقه آزاد ماکو، در امور تولید و صادرات و دریافت دانش فنی و ورود فناوری تسهیل ایجاد شده که این روند می تواند در نهایت به رونق اقتصادی استان کمک کند.
به گزارش ایرنا پس از اتمام این همایش تفاهم نامه همکاری های مشترک سه جانبه بین شرکت شهرک های صنعتی قزوین، سازمان منطقه آزاد ماکو و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قزوین به منظور بهره مندی از توانمندی های طرفین برای خدمت رسانی هرچه بهتر و گسترده تر به فعالان و بنگاه های اقتصادی امضا و از صادرکنندگان برتر و نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد.
منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395، حدود 200 هزار نفر است.
منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای 140 کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و 130 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.
7132/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.