به گزارش خبرنگار ایرنا، جمال خسروی روز سه شنبه در کارگاه آموزشی خانواده و فضای مجازی که با حضور بانوان این شهرستان برگزار شد، افزود: در هر جامعه ای که والدین به ویژه بانوان آن مطالعه لازم و کافی و از فناوری های روز دنیا اطلاع داشته باشند آن جامعه پیشرفت خواهد کرد و به سوی ترقی گام بر می دارد.
وی بیان کرد: کارگاه های آموزشی برای توانمند سازی دختران، زنان و مادران در مواجهه با مسایل دنیای جدید لازم و ضروری است و این امر باید در دیگر بخش های اجتماعی نیز تداوم داشته باشد.
وی با تاکید بر این نکته که پیچیدگی مسایل عصر جدید، ضرورت آموزش خانواده و فضای مجازی را دوچندان کرده است، اضافه کرد: گسترش و برگزاری کارگاه های آموزشی در بیشتر محلات شهری و روستایی کمک شایان توجهی به توانمند سازی اعضای خانواده ها می کند.
خسروی ادامه داد: علاوه بر کارگاه های آموزشی در زمینه های مختلف، توسعه کسب و کار در فضای مجازی، کارگاه های آموزشی روانشناسی و آسیب های اجتماعی برای بانوان این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
مسوول امور کانون بانوان فرمانداری بوکان نیز در این مراسم با اشاره به اهداف این کارگاه ها گفت: ارتقای دانش و آگاهی زنان در استفاده از فناوری ‌های ارتباطی به عنوان رکن اصلی خانواده، از مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه های آموزشی است.
سحر خضری با اشاره به اهمیت توانمندسازی زنان ادامه داد: یکی از مهمترین راهکارهای پیشرفت در میان خانواده ها، ارتقای سطح آموزش، سلامت، مهارت‌های فردی و تخصصی، مشارکت اجتماعی و اشتغال آنهاست که در روند توانمندسازی زنان نقش مهمی دارد.
به گزارش ایرنا، این کارگاه با 2 موضوع خانواده و فضای مجازی و توانمند سازی زنان در حوزه فناوری اطلاعات، با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری، کانون بانوان فرمانداری به مدت یک روز در این شهرستان و با حضور بانوان بوکانی برگزار شد.
7510/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.