سعید خدایی روز دوشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا افزود: 38 هکتار از اراضی آبی این شهرستان در سال زراعی گذشته به کشت سیب زمینی اختصاص پیدا کرده بود که میانگین برداشت آن 32 تُن در هکتار بود.
وی با اشاره به این اینکه عملیات برداشت این محصول به اتمام رسیده است، بیان کرد: سالانه از اوایل شهریور ماه برداشت سیب زمینی در این شهرستان آغاز می شود که تا هفته اول مهرماه ادامه دارد.
خدایی با بیان اینکه میران تولید این محصول نسبت به سال گذشته افزایشی نشان نمی دهد، اظهار داشت: عمده ارقام کشت شده سیب زمینی در اراضی این شهرستان را آگریا، کایزر، ساتینا، بامبا، جلی، اسپریت و ساوالان تشکیل می دهد.
وی سیب زمینی را یکی از عمده محصولات کشاورزی این شهرستان عنوان کرد و گفت: وجود اراضی حاصلخیز و مستعد و آب و هوای مناسب موجب شده تا این شهرستان از قطب های مهم تولید سیب زمینی آذربایجان غربی محسوب شود.
خدایی با بیان اینکه امسال بیش از 13 هکتار از اراضی تحت کشت سیب زمینی شهرستان به سیستم آبیاری تحت فشار تجهیز شده است، ادامه داد: اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار به ویژه سیستم آبیاری تیپ در مزارع سیب زمینی علاوه بر کاهش مصرف آب، تاثیر بسزایی در افزایش عملکرد و کیفیت محصول تولیدی خواهد داشت.
وی یادآور شد: امسال برای پروژه های آبیاری تحت فشار 15 میلیارد ریال هزینه شده که بخشی از آن به صورت تسهیلات بلاعوض در اختیار مجریان طرح ها قرار داده شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ از کشاورزان خواست از مزایایی که دولت برای توسعه آبیاری تحت فشار در اختیار آنها قرار می دهد استفاده کرده و شیوه های نوین آبیاری را جایگزین روش های آبیاری سنتی کنند.
به گزارش ایرنا شاهین دژ در مجموع دارای 90 هزار هکتار زمین زراعی و باغی است که از این مقدار 25 هزار هکتار به صورت آبی کشت می شود.
این شهرستان با بیش از 90 هزار نفر جمعیت در جنوب استان آذربایجان غربی قرار دارد.
9903/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.