مسئول و اعضای سازمان بسیج رسانه‌ استان به همراه مدیرمسئول خبرگزاری ایرنا و سرپرست خبرگزاری مهر با عوامل خبرگزاری ایسنا-منطقه آذربایجان شرقی دیدار و گفت‌وگو کردند و بعد از تبادل‌نظرات مقرر شد "نشست‌های هم‌اندیشی رسانه‌ها" بطور مرتب برگزار شود.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، مسئول سازمان بسیج رسانه‌ی استان در این دیدار بر نزدیکی و تعامل رسانه‌های استان تاکید کرد و گفت: در قالب این تعامل‌ و همفکری‌ها، دغدغه‌ها طرح شده و رسانه‌ها به فهم مشترک می‌رسند. 
روح‌الله دهقان‌نژاد با بیان این‌که خبرگزاری ایسنا، رسانه‌ی فعال در حوزه دانشگاهی است، افزود: فعالیت رسانه‌ای در حوزه‌ی دانشگاهی کار بسیار گسترده و سختی بوده و مهم‌ترین حوزه‌ی فعالیت رسانه‌های دانشجویی نقش آفرینی در ایجاد "ارتباط صنعت و دانشگاه" بوده و بطور یقین آثار این نقش آفرینی در جامعه مشهود می‌شود.
وی به حلقه مفقوده بین صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار موثر بوده و به ویژه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) می‌تواند نقش موثری در این رابطه داشته باشد.
وی با بیان این‌که رسانه‌های استان در کنار فعالیت‌های خود به تعامل و تبادل تجربیات با دیگر رسانه‌ها نیز نیاز دارند، خاطرنشان کرد: این تعامل و تبادل تجربیات به رشد رسانه‌های استان کمک می‌کند.
دهقان‌نژاد با تاکید بر این‌که بسیج رسانه در کنار همه‌ی رسانه‌ها و تشکل‌های رسانه‌ای استان است، افزود: باید همه در کنار هم در راستای رشد جایگاه و فرهنگ رسانه کمک کنیم، چرا که با رشد فرهنگ رسانه، رسانه‌های استان نیز پیشرفت خواهند کرد.
معاون پشتیبانی سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز در این دیدار با گلایه از این‌که فعالیت تشکل‌های رسانه‌ای برخی اوقات فقط صنفی می‌شود، گفت: نیاز است که جلساتی بین اصحاب رسانه برگزار شود تا رسانه‌ها رویکردهای مختلف را در بازه‌های زمانی متفاوت فراگیرند.
خسروکنعانی تاکید کرد: برای این‌که رسانه‌ها دچار روزمرگی نشوند، نیاز است که نشست‌هایی برای تعیین رویکرد رسانه‌ها تشکیل شود تا رسانه‌ها در شرایط مختلف بتوانند رویکرد مناسبی داشته باشند.
رئیس خبرگزاری ایرنا درآذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار بر تشکیل کارگاه‌های هم اندیشی اصحاب رسانه تاکید کرد و گفت:  این کارگاه‌ها باید فراتر از چارچوب‌های رایج و روتین برگزار شوند تا بتوانند تاثیرگذاری لازم را داشته باشند.
محمد عزیزی‌راد بر تعامل و ارتباط روزافزون رسانه‌های استان تاکید کرد و افزود: خوشبختانه بین رسانه‌های رسمی استان تعامل و ارتباط خوبی برقرار بوده و نیاز است که این تعاملات افزایش یافته و رسانه‌ها در راستای حل چالش‌ها و مشکلاتشان تبادل نظر و تبادل تجربه کنند.
سرپرست خبرگزاری مهر در آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار با بیان این‌که روابط و صمیمت خوبی بین خبرگزاری‌های رسمی استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید مسائل موجود در رسانه‌های استان آسیب‌شناسی شده و اقتصاد رسانه‌های محلی را قدرتمند کنیم، چرا که "نبود امنیت شغلی خبرنگاران" یکی از چالش‌های‌ این حوزه بوده و شاید به این دلیل است که خبرنگاران ما نمی‌توانند آنگونه که باید در جشنواره‌های ملی و در سطح کشور مطرح شوند.
بابایی با تاکید بر این‌که قدرتمند کردن "اقتصاد رسانه‌" یکی از اهداف این‌گونه نشست‌‌ها باشد، گفت: باید در کنار رویدادهای منفی و تلخی که در جامعه اتفاق می‌افتد، نقاط مثبت و همچنین رویدادهای خوشایند نیز در رسانه‌ها منعکس شود.
وی با اشاره به برخی از مشکلات رسانه‌های استان، یادآور شد: نیاز است با برنامه‌ریزی دقیق و منظم و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی در رابطه با مسائل و مشکلات رسانه‌ها چاره‌اندیشی کنیم.
سردبیر خبرگزاری ایسنا منطقه آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار به روابط صمیمانه و تعامل مطلوب موجود بین خبرگزاری‌های رسمی استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه در برخی موارد شاهد صدا و سیما محور شدن برخی مسائل هستیم، در حالی که در دنیای کنونی رسانه‌های مجازی و آنلاین جایگاه موثرتری داشته و رغبت مردم به استفاده از این‌گونه رسانه‌ها افزایش یافته و نیاز است که ظرفیت‌های رسانه‌های آنلاین مورد غفلت قرار نگیرد.
رباب تیموری بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص رعایت اخلاق حرفه‌ای در میان رسانه های استان به ویژه رسانه‌های جدیدالتاسیس تاکید کرد و گفت: باید با همکاری تشکل‌های صنفی استان فرهنگ صحیح بهره گیری از اخبار رسانه ها در سایر رسانه ها در استان جا افتاده و بداخلاقی موجود مشاهده نشود.
وی همچنین با بیان اینکه بسیج رسانه استان در سالهای اخیر فعالیت بسیار خوبی دارد، بر لزوم پیگیری رفع موانع بیمه خبرنگاران از سوی وزارت ارشاد از سوی تشکل‌های رسانه ای موجود و بسیج رسانه تاکید کرد.
رییس شورای سیاست‌گذاری سازمان بسیج رسانه‌ی استان نیز در این نشست با بیان این‌که خبرنگاران جزو اقشار زحمت‌کش جامعه هستند، گفت: فعالیت‌های خبرنگاران آثار معنوی فراوانی به دنبال دارد اما از لحاظ مادی متاسفانه در شرایط مطلوبی قرار ندارند.
رضا رضوانی با اشاره به تحولات لحظه‌ای جهان در حوزه خبر و رسانه، یادآور شد: وجود سازهای مختلف در رسانه‌ها نوعی خدمت به دشمن است و رسانه‌ها باید در کنار اخبار منفی به نشر اخبار و رویدادهای مثبت جامعه هم توجه کنند.
وی با بیان این‌که برگزاری جلسه‌ی ماهانه با حضور یکی از مسئولان می‌تواند اقدام مثبتی در راستای ایفای رسالت خبری باشد، افزود: پیشنهاد می‌کنم که فنون خبرنگاری به کلیه رسانه‌های نوپا و تازه تاسیس آموزش داده شود تا بتوانند بصورت حرفه‌ای‌ فعالیت کنند.
وی با بیان این‌که خبرنگاران حول محور تقوا حرکت کنند، تشریح کرد: منزلت و شان "خبرنگار" بسیار بالاست و اگر فعالان این حوزه در این مسیر سالم و خیرخواهانه قدم برداند در پیشگاه الهی روسفید شده و همواره رحمت الهی شامل حالشان می‌شود.
رضوانی در پایان نقش رسانه‌ها در عملیات روانی را بسیار موثر دانست و گفت: باید ظرفیت‌های رسانه‌ در جامعه مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.