علی محمودی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اهمیت مدیریت پسماند، بر لزوم اخذ بهترین تصمیم ها برای مدیریت مشکل انباشت پسماندهای شهری و روستایی به عنوان ضرورت تامین سلامت و بهداشت مردم تاکید کرد.
وی ایجاد مرکز دفع پسماند شهرداری های تابع شهرستان هریس را قدم بزرگی برای رفع معضل پسماند شهرستان در چند سال آینده دانست و افزود: با توجه به امکان افزایش ظرفیت سلول های لندفیل مرکز پسماند به 18مورد خواستار ارایه گزارش پیشرفت فیزیکی ازطرف شهرداری هریس به اداره محیط زیست شهرستان جهت اختصاص اعتبارات لازم برای افزایش ظرفیت این مرکز شده ایم.
فرماندار هریس همچنین با اشاره به اینکه سامانه تفکیک زباله همزمان با افتتاح این مرکزعملیاتی خواهد شد، گفت: این سامانه برای کاهش پسماند قابل دفن و ایجاد منبع درآمدی پایدار ضروری است و دراین راستا فرهنگ سازی پاکسازی طبیعت از زباله ها توسط دانش آموزان ،دانشجویان ونهادهای مردمی عملیاتی می شود.
محمودی در خصوص لندفیل ( محل دفن پسماند) بخش خواجه نیز اعلام کرد: با توجه به اینکه شهر خواجه در50 کیلومتری تبریز و مرکز پسماند هریس واقع شده است لذا اخذ مجوز از محیط زیست استان برای احداث لندفیل مستقل در شهرخواجه میسر نخواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به وظایف شهرداری در خصوص جمع آوری و ساماندهی نخاله های ساختمانی در سطح شهرستان اظهار داشت: شهرداری ها با هماهنگی اداره راهداری وحمل ونقل جاده ای باید نسبت به تعیین یک محل مناسب جهت ساماندهی و انتقال نخاله های ساختمانی اقدام وحاشیه های جاده های مواصلاتی شهرستان را از تجمع نخاله های ساختمانی پاکسازی کنند.
محمودی یکی از اساسی ترین راه های کاهش معضلات زیست محیطی در سطح شهرستان را آموزش ، فرهنگ سازی و جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست دانست.
وی با استناد به مکاتبات دهیار و مسئول خانه بهداشت روستاهای تابعه شهرستان هریس ، از شبکه بهداشت و درمان شهرستان خواست در خصوص برخورد قانونی با افراد ناقض بهداشت محیط روستایی و پاکسازی محیط روستاها از پسماند دامی و پساب خانگی اقدام کند.
شهرستان هریس با حدود 70هزار نفر جمعیت در 65 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
7227/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.