به گزارش ایرنا، نقی مسکینی روز دوشنبه در جلسه کارگروه هماهنگی سفرهای نوروزی مراغه افزود: توجه به توسعه امکانات و زیربناهای لازم برای توسعه گردشگری و ایجاد تسهیلات برای سفرهای نوروزی با محوریت تبریز 2018، زمینه ساز توسعه صنعت گردشگری در مراغه است.
وی به تشکیل کمیته های ده گانه ستاد اجرایی خدمات سفر در مراغه اشاره کرد و افزود: کمیته های حمل و نقل، امداد و نجات، انتظامی، امنیتی و ترافیکی، اسکان و رفاه، نظارت و تنظیم بازار، ارزیابی عملکرد رسیدگی به شکایات، بهداشتی، سلامت و محیط زیست، اطلاع رسانی و تبلیغات، برنامه ریزی و آمار و فرهنگی و مذهبی در طول ایام نوروز آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی و همشهریان هستند.
وی افزود: بسیج امکانات نهادهای متولی امر گردشگری و فرهنگی با اجرای تمهیدات لازم از جمله ساماندهی سرویس های بهداشتی، ستادهای اسکان، پایانه های مسافربری، پمپ های بنزین، مساجد، هتل ها و غذاخوری ها و خدمات درمانی در ایام نوروز ضروری است.
مسئول واحد گردشگری شهرداری مراغه نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری جلسات متعدد داخلی برای ایام نوروز گفت: در این راستا واحد گردشگری با برگزاری نشست های تخصصی در قالب ستاد استقبال از بهار در شهرداری، تسهیلات لازم را برای رفاه شهروندان و مسافران نوروزی فراهم می کند.
علی اصغر مهدوی افزود: ایجاد کمپین گردشگری با موضوع تبریز 2018، ائلمان سازی های متفاوت، اجرای تبلیغات محیطی، نورپردازی، تنظیف و تزئین معابر عمومی، گلکاری میادین و مبادی ورودی شهر و نیز اجرای آب نماها در خیابان ها و اماکن عمومی و گردشگری و ستادهای اسکان از جمله برنامه های شهرداری برای استقبال از بهار در این شهر تاریخی و فرهنگی است.
وی به برنامه های ثابت شهرداری نیز در این ایام اشاره کرد و گفت: غرفه های عرضه داغ تره سی و میوه در میدان عبدالقادر، چادرهای عشایری، نمایشگاه عکس از هنرمندان داخلی و عکس هایی با موضوع سنتی و آذربایجانی، غرفه صنایع دستی، خشکبار، عرقیات سنتی، غذاهای سنتی و تورهای گردشگری از برنامه های ثابت شهرداری برای استقبال از مسافران نوروزی از 27 اسفند تا 13 فروردین 97 خواهد بود.
وی ادامه داد : برنامه های متغیر دیگری نیز در طول این ایام خواهیم داشت که از جمله آنها می توان به اجرای موسیقی سنتی آذربایجانی ، اجرای تئاتر، برنامه های فرهنگی ورزشی و محلی، نصب دستگاه رصدستارگان و کالسکه های گردشگری در بوستان یادگاران با پوشش لباس های سنتی اشاره کرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مراغه نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت ایجاد تسهیلات لازم و هماهنگی های برای رفاه مسافران و گردشگران نوروزی در این شهرستان گفت: گروه های راهنمای گردشگری با مشارکت شهرداری، نیروی انتظامی و هلال احمر در میادین ورودی شهر در ایام نوروز مستقر می شوند.
یعقوب طالبی به پایانه مسافربری مراغه به عنوان یکی از نقاط قوت شهرستان در جذب گردشگر اشاره کرد و افزود: افتتاح پایانه های مسافری در سالجاری و ارائه خدمات مطلوب به مسافران در این حوزه می توانند نقش مهمی در جذب گردشگر داشته باشد.
وی افزود : نظارت بر اماکن اقامتی و رفاهی و نیز بازرسی از امکانات گردشگری در راستای ایجاد تسهیلات لازم برای استفاده مسافران و گردشگران نوروزی در این شهرستان اجرا می شود.
وی به ظرفیت های بالای مراغه به عنوان یکی از مکمل های مهم جذب گردشگران تبریز 2018 اشاره کرد و گفت: بهره گیری از ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری و تاریخی و برنامه ریزی های مناسب برای جذب گردشگران خارجی تبریز 2018 نیازمند عزم عمومی و حمایت مسئولان است.
غلامرضا زارع رئیس محیط زیست مراغه نیز در این جلسه گفت: با بهره برداری از موزه های فسیل شناسی و تاریخ طبیعی تا 25 اسفند سال جاری، این موزه آماده بازدید مسافران و گردشگران نوروزی و علاقه مندان محیط زیست خواهد بود.
شهرستان مراغه با حدود 520 اثر تاریخی و تپه های شناسایی شده جزو 10 شهر دارای بافت غنی تاریخی و فرهنگی در کشور محسوب می شود که حدود 300 اثر تاریخی آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.