همزمان با بیست و دوم ماه مبارک رمضان جمعی از جهادگران دانشگاهی استان با حجت‌الاسلام آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز دیدار کردند.

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان شرقی در این دیدار دکتر جعفر محسنی، سرپرست جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان در استان اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان اولین شهدای اقتصاد مقاومتی را در سال 1365 در بمباران دانشکده فنی دانشگاه تبریز که دانشجویان تحت مدیریت جهاددانشگاهی نسبت به تولید تجهیزات جنگی فعالیت می کردند تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با جهادگران دانشگاهی کشور و ماموریت‌های ویژه جهاددانشگاهی افزود: جهاددانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی با بخش‌هایی از جمله خبرگزاری ایسنا به عنوان معتبرترین خبرگزاری کشور، خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) فعالیت می کند که نظرسنجی‌های مرکز افکارسنجی از معتبرترین نظرسنجی‌های کشور در عرصه‌های مختلف از جمله نظرسنجی‌های انتخاباتی است که در انتخابات داوزدهمین دوره ریاست جمهوری نتایج نظرسنجی این مرکز با کمترین خطای ممکن و با بالاترین درصد صحت تحقق پیدا کرد.

وی، افزود: همچنین معاونت فرهنگی این سازمان با همکاری پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی و همکاری سایر دانشگاه‌‌های استان اولین همایش ملی نقش حقوق در اقتصاد مقاومتی را در مهرماه سالجاری برگزار خواهد کرد.

محسنی، در ادامه با اشاره به فعالیت‌های سایر بخش‌های این سازمان افزود: جهاددانشگاهی در حوزه آموزش با دارا بودن 9 مرکز آموزش‌های تخصصی و عمومی در 5 گروه آموزشی با بیش از 400 عنوان دوره آموزشی در سطح تبریز و شهرستان‌های اهر، میانه و مرند و همچنین در حوزه مرکز آموزش علمی کاربردی با بیش از 500 دانشجو در 12 کدرشته فعالیت می کند.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، افزود: با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص وجود خلاء های آموزشی در حوزه آموزش زبان‌های خارجی،  معاونت آموزشی جهاددانشگاهی با همکاری واحدهای جهاددانشگاهی کل کشور در حال تدوین و انتشار کتب آموزشی زبان‌های خارجی بومی می باشد که آخرسال جاری جهت استفاده در مراکز آموزشی کشور مورده بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در حوزه پژوهش و فناوری افزود: حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در حوزه‌های پزشکی و آزمایشگاهی، درمان ناباروری و فناوری‌ انرژی های نو فعالیت می‌کند که آزمایشگاه این نهاد در ابتدا به عنوان آزمایشگاه مستضعفان آغاز به کار کرد و امروز با توسعه خدمات آزمایشگاهی سالانه بیش از 40 هزار نفر از مردم آذربایجان از خدمات آزمایشگاهی این سازمان بهره مند می شوند.

محسنی، تصریح کرد: مرکز درمان ناباروری آذربایجان وابسته به این سازمان نیز از چند سال گذشته فعالیت‌های خود را آغاز کرده است و فعالیت‌های چشم گیری را در استان و کشورهای همسایه از جمله جمهوری آذربایجان و نخجوان دارد و با تفاهم نامه‌ای که اخیراً با وزارت بهداشت جمهوری آذربایجان منعقد کرده ایم قرار است تمامی بیماران نابارور جمهوری آذربایجان از طریق این مرکز پذیرش و درمان شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 22 درصد زوجین کشور درگیر مسئله ناباروری هستند، گفت: فعالیت‌های این مرکز در استان می‌تواند در رشد مثبت جمعیت و درمان ناباروری و همچنین افزایش امید به زندگی در بین زوجین نابارور اثرگذار باشد.

محسنی، در ادامه با اشاره به فعالیت‌های پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی در استان افزود: این پژوهشکده به عنوان اولین پژوهشکده در حوزه علوم انسانی است که در زمینه علوم انسانی و اجتماعی در استان به انجام تحقیقات کاربردی و بنیادی مشغول است.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، همچنین به فعالیت‌های مرکز فناوری و انرژی‌های نو معاونت پژوهشی این نهاد اشاره کرد و گفت: پکیچ روشنایی قابل حمل، طراحی و ساخت نیروگاه‌های خورشیدی، دستگاه‌های هات تپ(انشعاب گیری از لوله‌های گاز) و دستگاه آب شیرین کن فعالیت می‌کند که نمونه پکیچ روشنایی قابل حمل به عشایر استان و کشور ارائه شده که در تلاش هستیم در آینده نزیدک با هماهنگی که با اداره کل عشایر استان شده تمام عشایر استان را از این محصول بهره‌مند گردانیم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.