نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی گفت: انتخاب اصلح مردم، در شکلدهی هرم مدیریتی و چگونگی عملکرد مسئولان نظام تاثیر دارد. به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجانشرقی، محمد حسننژاد، در این خصوص اظهار کرد: مردم ما باید در انتخاب خود دقت و حساسیت لازم را به خرج دهند تا هرم مدیریتی مسئولان نظام، به واسطه افراد کاردان و پاکدست در سطوح مختلف شکل گیرد. وی افزود: شوراهای شهر و روستا به عنوان مدیران میانی در هرم مدیریتی به واسطه ارتباط گسترده با طیفهای مختلف مردم در مناطق شهری و روستایی، میتوانند بهترین نقش را ایفا کنند. حسننژاد اظهار کرد: مردم باید توجه داشته باشند که شوراها میتوانند با وضع قوانین و مصوبات مناسب، وضعیت شهرداریها را دگرگون کنند و در روستاها نیز غالباً اعضای شوراها زبان گویای مردم در مراجعه به ادارات و سازمانهای ذیربط در پیگیری امور هستند که در صورت عدم انتخاب افراد مناسب بسیاری از امور مردم پیگیری نشده و در نتیجه نسبت به سایر شهرها و روستاها از پیشرفتی که باید داشته باشند محروم میشوند. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه یکی از مشکلات عمده در اکثر انتخاباتها، به ویژه انتخابات مجلس و شوراها، قبیلهگرایی و ملاکهای طایفه ای است؛ ادامه داد: جامعهای که عزم توسعه سیاسی دارد، باید عقلانیت فرهنگی را جایگزین فرهنگ سنتی و عشیرهای کند. وی افزود: عقلانیت فرهنگی برخلاف فرهنگ سنتی، انتخاب بر مبنای خویشاوندی، قومیت، ثروت و شهرت را نمیپذیرد، برای اصلیترین حقوق انتخاب کنندگان یعنی «نظارت» و «پرسشگری» احترام ویژهای قائل است، معیار اصلی انتخاب را تخصص و کارآمدی میداند، پیش از پذیرش شعارها و برنامههای یک نامزد تحقق آنها را امکان سنجی میکند و نقد منصفانه را با آغوش باز پذیرا است. حسننژاد خاطرنشان کرد: مردم به دنبال افرادی باشند که سابقه کاری و تجارب عملی خوبی داشته باشند، اهل عمل باشند تا حرف و صاحب نظر باشند. وی جهاندیدگی، سلامت نفس، توان کار تیمی و گروهی و روحیه ایثار و از خود گذشتگی را از دیگر ملاکهای انتخاب افراد اصلح اعلام کرد و افزود: بایستی افرادی انتخاب شوند که وامدار اشخاص و گروه نباشند و هدف آنها فقط خدمت باشد.
نماینده مردم شهرستان مرند و جلفا با بیان اینکه در بررسی صلاحیت کاندیداها، نباید در برابر افراد نااهل کوتاه آمد، افزود: هیات عالی نظارت با دقت و بدون هیچگونه اغماض با عمل به مر قانون به اعتراض افراد رد صلاحیت شده رسیدگی کنند.
وی افزود: با وجود دقت هیاتهای اجرایی و نظارت در بررسی صلاحیتها، اما اصلیترین مرحلهای صلاحیت با رای مردم احراز خواهد شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه نظارت بر عملکرد شوراها در دوره اخیر ضعیف بود تا جایی که در برخی از شهرهای استان شاهد انحلال شوراها بودیم. وی ادامه داد: فرمانداران باید به صورت مستمر بر فعالیت ها و مصوبات شوراها نظارت داشته باشند.
انتهای پیام
کپی شد