مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: در طول ایام نوروز بازدید از مقبره الشعرا به بیش از دو یا سه هزار نفر در روز می‌رسید و غالباً این بازدید‌ها به صورت تورهای گردشگری داخل کشور و همچنین از کشورهای همجوار بودند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، محمد محمدپور  افزود: از این تعداد، بیش از ٨٠ درصد میهمانان و گردشگران داخلی و نزدیک به ٢٠ درصد میهمانان و گردشگران خارجی بودند که بیشتر از کشورهای همجوار به آذربایجان‌شرقی سفر داشتند.
وی اظهار کرد: دفن بیش از ٤٠٠ شاعر و عارف نامی بزرگ در مقبره الشعرا،  نشانگر جوشش ادب در تبریز در طول قرن‌های متمادی است.
محمدپور تصریح کرد: مقبره‌الشعرای تبریز با ویژگی‌های منحصر به فرد خود و معماری خاص و چشم‌اندازی زیبا همواره به عنوان یکی از نمادهای شاخص تبریز مطرح بوده و مجموعه‌ای غنی از تاریخ ادبیات و عرفان ایران اسلامی است که آوازه‌ی شعرای مدفون در آن فراتر از مرزهای جغرافیایی رفته است.
گفتنی است مقبره الشعرای تبریز آرامگاه شاعران نامی کشور از جمله شهریار، خاقانی شروانی، اسدی طوسی، وقطران تبریزی است که در ضلع شمالی بقعه سیدحمزه (ع) در محله قدیمی سرخاب واقع شده است.
مجموعه فرهنگی تاریخی مقبره الشعرا قبلا به نام حضیره الشعرا (مکان اقامت شعرا) و قبرستان سرخاب معروف بوده و با توجه به وجود آرامگاه شاعران و عارفان نامی برای تمام مردم ایران ارزشمند و مورد توجه بوده و پس از دفن شعرا در آن به مقبره الشعرا تغییر نام یافت.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.