به گزارش ایرنا، تبیین ویژگی ها و شاخص های انقلاب اسلامی، تاکید اصول و بندهای قانون اساسی بر نقش مردم در تعیین سرنوشت خود و تلقی مردم سالاری به عنوان سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی و تضمین کننده رفع مشکلات کشور به دست مردم از جمله مباحث مطرح شده در نشست یکروزه «انتخابات در تراز انقلاب اسلامی» بود. 

شرکت کنندگان در این نشست همچنین نقش گروه های مرجع در تبیین جایگاه مجلس برای افکار عمومی، ضرورت تحقیق در انتخابات نامزدهای اصلح برای مجلس شورای اسلامی و حساسیت انتخابات دوم اسفند در مقطع زمانی کنونی را بررسی کردند. 

گروه های مرجع جایگاه مجلس را برای مردم تبیین کنند

رییس هیات نظارت بر انتخابات آذربایجان شرقی در این نشست گفت: ‌در راستای تضمین جمهوریت نظام، اصل ۶ قانون اساسی مقرر کرده کشور باید به اتکای آرای عمومی اداره شود و راه آن را انتخابات قرار داده است.

صمد عزیزی تاکید کرد: ‌ اکنون در نظام مردم سالاری زندگی می‌کنیم که حاصل مبارزات انقلابی در فاصله سال های ۱۳۴۲ تا ۱۳۵۷ و ۴۱ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی است و این امر به عنوان سرمایه اجتماعی نظام و عوامل پیش برنده و رفع مشکلات کشور عمل می کند.

وی ادامه داد: ‌خداوند تعیین سرنوشت بشر را به خودش سپرده که آموزه قرآنی است و در اصل ۵۶ قانون اساسی هم بر آن تاکید شده است؛ بر این اساس مردم در حکومت دینی و اسلامی می‌توانند در انتخابات، شرکت و سرنوشت خودشان را رقم بزنند. 

وی یادآوری کرد: ‌آزادی ملت و مشارکت ملی در انتخابات در پرتوی احکام اسلامی ممکن و این اراده مردم است که کشور را پیش می برد و مشکلات را رفع می کند.

عزیزی تاکید کرد: ‌ اگر بخواهیم انتخابات ما در تراز انقلاب و اسلام باشد، باید تمام عوامل انتخابات به وظایف خود عمل کنند.

وی ادامه داد: ‌ گروه های مرجع هم به عنوان معتمد مردم باید به وظایف خود عمل کنند و ضمن تبیین جایگاه مجلس شورای اسلامی، مردم را در انتخاب نامزد اصلح کمک کنند.

 وی با اشاره به فرمایشات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه "احدی شرعا" نمی تواند بدون تحقیق به فردی رای دهد"، تاکید کرد: ‌عمل به توصیه های مقام معظم رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در انتخاب اصلح کمک می کند.

راه رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی عمل به بیانیه گام دوم است

 مسوول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علمی و کاربردی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: ‌انسان محصول تفکر خود است یعنی انسان ها هر گونه که فکر می کنند زندگی می کنند.

 حجت الاسلام سعید علیزاده اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران نیز محصول تفکر دینی و اسلامی مردم این کشور و تداوم آن هم به پشتوانه ملت بوده است.

وی افزود: ‌انقلاب ایران در مسیر و سپهر خود حرکت می کند، اما جریان و تمدن غرب گرا، همان لیبرال دموکراسی غربی، به عنوان رقیب مزاحمت ایجاد می کند.

وی افزود: مقابله، ‌پذیرش و عمل گزینش، سه رفتاری است که می توان در قبال این تمدن از خود نشان داد.

وی ادامه داد: ‌نحوه مواجهه با این تمدن باید به نحوی باشد که تمدن نوین اسلامی را به گونه ای پیش ببریم تا غرب را استحاله کنیم؛ یعنی به فرموده رهبری قوی شویم.

وی همچنین ادامه داد: ‌نمی‌توان با تمسک صرف به اصلاح طلبی یا اصولگرایی، سایر ظرفیت‌های کشور را نادیده گرفت؛ راه رسیدن به اهداف انقلاب عمل به بیانیه گام دوم است.

انتخابات در مقطع فعلی حساسیت بالایی دارد

مدیر حوزه علمیه ولیعصر تبریز و اندیشکده «رویش» نیز گفت: انقلاب اسلامی ایران انسان محور بوده یعنی برای انسان ارزش خاصی قائل و راز  تداوم آن نیز همین است.

 حجت الاسلام علی ارجمندی اظهار کرد: ‌تداوم انقلاب پشتوانه میخواهد و پشتوانه آن ارزشی است که به آن قائل می‌شوند؛ بر این اساس این انقلاب از ارزش فراوانی برای ملت برخوردار است.

وی همچنین ادامه داد: پیوند ما با انقلاب معیشتی نیست، بلکه هویتی است.

حجت الاسلام ارجمندی با بیان اینکه باید نگاه معرفتی برای انقلاب ایجاد کرد، ادامه داد: جایگاه تاریخی انقلاب ارزش بالایی دارد چون با دین ارتباط پیدا می کند، ارزش اسلام در جغرافیای دین مشخص می شود.

حجت الاسلام ارجمندی تاکید کرد: انقلاب چون نگرش فکری دارد دنیا را متوجه خود کرده، البته در داخل خود نیز دچار چالش‌های اقتصادی شده که باید رفع شود و قابل رفع است.

وی یادآوری کرد: ‌اکنون در حساس ترین مقطع تاریخی انقلاب اسلامی واقع شده ایم و در این مقطع انتخابات از حساسیت خاصی برخوردار شده است.

وی تاکید کرد: بر این اساس برگه رای برگه سرنوشت است و باید با تفکر انقلابی افراد انقلابی را انتخاب کنیم، زیرا عقل سلیم ایجاب نمی کند که با یک وعده شام بتوان به کسی رای داد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.