اکبر فتحی روز یکشنبه در جلسه کارگروه تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: این نهاده ها با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه و تامین می گردد، اتحادیه ها در توزیع نهاده های دامی باید دقت لازم را داشته باشند تا این نهاده ها به دست تولیدکنندگان واقعی محصولات دامی برسد.
وی با تاکید بر اینکه اتحادیه های دامداران، نقش اصلی و وظایف اساسی خود را که در اساسنامه مربوطه قید شده است به نحو احسن انجام دهند، اظهار کرد: مدیریت نهاده های یارانه دار تنها یکی از وظایف اتحادیه ها است و اتحادیه های دامی باید بر سایر موارد اعضای خود دخل و تصرف کافی داشته و نظارت جامعی بر آنها اعمال کنند.
وی با تاکید بر این موضوع که اتحادیه های دامپروری با توجه به وضعیت فعلی کشور باید دقت مضاعفی در امر تولید داشته باشند، ادامه داد: اتحادیه های دامی باید از فرصت های ایجاد شده در راستای حل مشکلات بخش، تولیدکنندگان این حوزه را متشکل نموده و نسبت به افزایش اعضاء اقدام لازم را انجام دهند.
فتحی با اشاره به اینکه اتحادیه های دامی باید جامعه خود را زیر چتر حمایتی قرار دهند، افزود: این اتحادیه ها باید با احصاء تعداد دام های اعضای خود اعم از دام های سبک و سنگین نسبت به پلاک دار کردن دام ها، تهیه نهاده های یارانه دار و مدیریت سایر موارد اعضا گام های موثرتری بردارند.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان، اظهار کرد: پلاک کوبی دام ها فرصت مغتنمی است که اتحادیه ها با استفاده مناسب از این ظرفیت می توانند اعضای خود را افزایش و نسبت به ارائه خدمات تجدید نظر کنند.
وی گفت: اتحادیه های دامی به عنوان سیاست گذاران این بخش مسائل و مشکلات جامعه هدف خود را شناسایی و ساز و کارهای علمی و عملی خود را برای رفع این موارد و مشکلات به کار بندند.
فتحی در ارتباط با پلاک کوبی و شناسنامه دار کردن دامها، اظهار کرد: پلاک کوبی دامها یک تکلیف قانونی است و همه باید به آن تمکین کنیم اتحادیه های دامی به عنوان متولیان این بخش، در عملیاتی کردن این مهم در اولویت اول قرار دارند و رسالت اصلی آنها بشمار می آید.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به قانون تمرکز وظایف جهادکشاورزی، اظهار کرد: براساس تصمیم سران سه قوا، امور مربوط به بازرگانی محصولات بصورت موقت به وزارت صنعت، معدن و تجارت انتقال یافته است.