به گزارش ایرنا، نقی مسکینی روز یکشنبه در نشست هماهنگی جبران خسارت های سیل مراغه افزود: این تسهیلات در راستای جبران خسارت های وارد آمده به بخش های مختلف کشاورزی از جمله زراعت، باغبانی و آبزیان به بهره برداران این بخش پرداخت می شود.
وی ادامه داد: در این راستا، تسهیلات به صورت گروه بندی های مختلف برای توسعه زیرساخت ها و امکانات بخش کشاورزی در قالب تسهیلات بانکی و کمک های بلاعوض دولتی و برای جبران خسارات به ۸۵۰ بهره بردار بخش های مختلف کشاورزی ارائه می شود.
مسکینی گفت: براساس برآوردهای کارشناسی، ۸۰ درصد از این تسهیلات به بخش کشاورزی در بخش مرکزی و ۲۰ درصد نیز به بهره برداران کشاورزی بخش سراجوی این شهرستان پرداخت خواهد شد.
وی افزود: همچنین براساس برنامه ریزی های انجام شده، ۲۶ گروه ۱۱ نفره برای خرید دستگاه ضد تگرگ و ۱۰ گروه هفت نفره برای خرید دستگاه ضد سرما از میان خسارت دیدگان سیل امسال از تسهیلات ارائه شده برای این منظور بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: همچنین برای ۷ بهره بردار بخش آبزی پروری و ۲ شرکت تعاونی تسهیلات جبران خسارت سیل نیز ارائه می شود.
مسکینی اضافه کرد: ارائه تسهیلات بانکی به صورت قرض الحسنه برای خسارت دیدگان سیل امسال در این شهرستان از سوی جهاد کشاورزی در قالب طرح های کشاورزی به بانک های عامل معرفی می شوند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت از قطب های تولید محصولات کشاورزی و باغی در شمالغرب کشور بوده و در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
۳۰۷۷/۷۴۸۷