به گزارش ایرنا، ایرج شهین باهر روز شنبه در اختتامیه کارگاه ساخت سردیس مفاخر ادبی آئینی تبریز و شعرای مکتب اهل بیت(ع)، با بیان اینکه شهرداری تبریز متولی اصلی موضوعات شهری بوده و وظایف خود را در مسائل مختلف انجام می دهد، افزود: تاریخ و گذشته تبریز باعث شده عنوان پایتخت تشیع برای این شهر انتخاب شود و اساس و پایه این موضوع مربوط به امروز نیست.

وی اظهار داشت: در طول تاریخ انسان‌های بزرگی در همین راستا با عشق و علاقه به اهل بیت فعالیت کرده‌اند و اگر عشق، علاقه و محبت نباشد، هنر خلق نمی‌شود.

شهردار تبریز گفت: هنری که در حوزه‌های مختلف خلق می‌شود، از درون هنرمند نشات می گیرد و این جوشش در قالب های مختلف هنری مانند شعر، نقاشی، مجسمه سازی و سایر هنرها بروز پیدا می‌کند.

شهین باهر، ادامه داد: برای ارج نهادن به هنر مداحان بزرگ و شهیر تبریزی برنامه ریزی برای گردآوری و انتشار مجموعه نفیس اشعار این مداحان به نام شهرداری تبریز انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه باید در مسیر تجلی تبریز به عنوان پایتخت تشیع قدم برداریم، گفت: یکی از دلایل انتخاب تبریز به عنوان پایتخت تشیع و تفاوت این شهر با شهرهای دیگر وجود مداحان و شعرای علاقمند به اهل بیت(ع) است.

شهردار تبریز با بیان اینکه این شهر همواره آغازگر هر موضوعی بوده است، گفت: یکی از ویژگی‌های تبریز این است که هیچ گاه در برابر ظلم سر خم نکرده است و شاید برای همین رهبر معظم انقلاب فرموده اند: «تبریز زمان شناس است و مردم آن می دانند چه زمانی باید چه قدمی را بردارند.»

شهین باهر، ادامه داد: مردم تبریز و آذربایجان با درسی که از اباعبدالله الحسین (ع) گرفته اند، واقعه قیام ۲۹ بهمن را خلق کردند و در تمام اتفاقاتی که جامعه ایرانی را متحول ساخته، تبریزی ها در خط مقدم بودند.

وی خدمت به اهل بیت(ع) را هویت و شناسنامه تبریز دانست و گفت: با وجود اینکه توسعه‌های مختلف در کشور رخ می‌دهد موضوعات و فضاهای اجتماعی نه تنها رونق این عزاداری‌ها را کم نمی‌کند بلکه رونق این فضاها بیشتر می شود.

۸۰۲۳/۵۱۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.