به گزارش ایرنا، حمید شکری شنبه شب در آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه و مطبوعات مراغه افزود: نقد سازنده از رسالتهای مطبوعات و رسانهها بوده و زمینه ساز تعالی و رفع مشکلات جامعه است.
وی ادامه داد: اگر نقدها با غرض ورزی همراه باشد به جای سازنده و مثمر ثمر بودن، موجب تفرقه و ایجاد بحران و هرج و مرج خواهد شد از این رو رسانهها باید از تخریب و انتقاد غیرسازنده پرهیز کنند.
وی اضافه کرد: مطبوعات و فضای مجازی ابزاری برای فرهنگسازی بوده و نباید از آنها برای تهدید استفاده شود زیرا که این امر در تضاد با رسالت تاثیرگذار آنهاست.
فرماندار مراغه با اشاره به ویژگیهای فرهنگی مطبوعات گفت: اخلاقمداری اولویت اول رسانهها در بیان مشکلات، دیدگاهها و فرهنگسازی در جامعه باشد.
شکری در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اجرا و تسریع در عملیات اجرای طرحهای بزرگ ملی و شهرستانی در یک سال اخیر با وجود مشکلات و محدودیتهای اقتصادی نشان از عزم دولت برای رفع مشکلات و مطالبات مردم بوده است.
دادستان عمومی و انقلاب مراغه گفت: حرفه خبرنگاری شغلی جهانی بوده و از این رو ارزش خبر بیش از هر سلاح و ابزاری در جوامع کنونی است.
نادر نجد افزود: سرعت، صحت و دقت در کنار علم و دانش ابزار و ویژگی خبرنگاری در عصر حاضر است.
وی اضافه کرد: رسانه ها در راستای اطلاع رسانی صادقانه، در نشر اخبار از منابع معتبر و موثق بهره گرفته و نقد سازنده را رسالت خود بدانند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه نیز با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق مداری در رسانهها گفت: رسانهها و مطبوعات باید در جامعه امید آفرینی کنند.
احمد دادرس فیاضی افزود: با توجه به ظرفیت بالای مطبوعات و رسانههای این شهرستان، جای تشکلهای صنفی خالی بوده و رسانهها باید در این زمینه اقدام کنند.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۲۸ نشریه محلی، ۹ نمایندگی نشریات سراسری و ۶ پایگاه خبری و دفاتر خبرگزاری ها در این شهرستان فعال هستند.
در این مراسم از ایرنای دفتر مراغه به جهت کیفیت اخبار تولیدی، تولید محتوا و تنوع خبری تجلیل شد.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
۳۰۷۷/۷۴۸۷