معاون سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه گیاهان دارویی ظرفیت بسیار خوبی برای کشور ما است، بیان کرد: این گیاهان نرخ رشد بسیار بالایی دارند، اما اگر جریان سازی لازم در این زمینه طی دو سال آینده توسط ظرفیت‌هایی مانند اساتید و فارغ‌التحصیلان انجام نشود، باید افسوس بخوریم.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، مسعود تجریشی با بیان اینکه باید نشان دهیم که می‌توانیم جمعی کار کنیم، اظهار کرد: ‌30 سال است که کشور را به دلیل بخشی نگری و من من گفتن سر کار گذاشته‌ایم.
وی تاکید کرد: وقتی برای پرداختن به این مسایل نداریم، بهتر است این مسایل را کنار گذاشته و برای حل مشکلات تلاش کنیم.
وی بیان کرد: با هم کار کردن را یاد بگیریم، معلوم نیست که هر کسی فرصت را برای در کنار هم کار کردن بخش‌ها و واحد‌های مختلف در نظام فراهم کند، به عنوان کسی که در هر دو دولت کار کرده‌ام، می‌گویم کسی به اداره علمی و تعقلی اعتقادی ندارد.
تجریشی بیان کرد: جای تاسف دارد که در حال از دست دادن بازار جهانی محصولی مانند انگور هستیم و هنوز نتوانسته‌ایم جایگاه خوبی را در این خصوص کسب کنیم.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به روند طولانی پاسخگویی و بروکراسی‌های اداری گفت: ماهانه دو الی سه نامه در خصوص دریاچه ارومیه بین دفتر ریاست جمهوری و ستاد احیا رد و بدل می‌شود، نکته جالب این است که رییس جمهور نامه‌ها را سریع‌ جواب می‌دهد، اما چندین هفته طول می‌کشد تا پاسخ یک نامه‌ از طبقه اول اداره‌ای به طبقه دیگری برسد.
وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: تعریف محصول کم آب‌بر بسیار مهم بوده و عدم تفاهم در این خصوص بسیار خطرناک است، همین مشکل را در وزارت نیرو نیز داریم که تعریف واحدی از صنایع کم آب بر ندارند.
وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود سازمان جهاد دانشگاهی به هدایت راهبردی در توسعه کشت گیاهان دارویی کم آب‌بر در حوزه آبریز دریاچه ارومیه توجه کند.
دکتر جعفر محسنی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه مکاتبات متعددی به منظور اجرای طرح "توسعه کشت گیاهان دارویی کم آب بر در حوزه آبریز دریاچه ارومیه" انجام شده است، گفت: قرارداد سال گذشته و پس از فصل کشت اول منعقد شد، اما تا کنون نتوانسته‌ایم از سازمان‌های مختلف که ناظر بر کار ما هستند، قولی بگیریم.


محسنی در راستای روند پیشرفت پروژه های احیای دریاچه ارومیه اظهار امیدواری کرد که همراهی بیشتر دست اندرکاران طرح موجب تسریع در اثربخشی پروژه شود.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت سازمان جهاد دانشگاهی در زمینه ذخایر ژنتیکی گیاهان دارویی بیان کرد: ژنتیک گیاهان هر منطقه مختص آن منطقه بوده و می‌توان اقداماتی را در خصوص حفظ این ذخایر ژنتیکی انجام داد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.