منصور غلامی روز سه شنبه در حاشیه رونمایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه سهند در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در سالهای اخیر شاهد همت دانشگاه ها و مراکز علمی برای تبدیل دانش به فناوری و انتقال فناوری های حاصل از دانش نوین به سطح جامعه برای حل مسایل و مشکلات و رفع نیازهای صنعتی هستیم.

وی با اشاره به اینکه ۴۳ پارک علم و فناوری و ۱۹۰ مرکز رشد دانشگاهی در کشور فعالیت می کنند، ادامه داد: حمایت از ایده های جدید علمی و فناورانه که اغلب توسط دانشجویان ودانش آموختگان جوان دانشگاهی با راهنمایی اساتید ارایه می شوند از وظایف مراکز رشد و پارک های علم و فناوری است.

غلامی با اشاره به اینکه از مراکز رشد حمایت می شود، ادامه داد: این حمایت شامل فراهم کردن فضای فعالیت، تامین نیازهای اداری و مشاوره های علمی است و به محض اینکه ایده ها رشد پیدا کرده و قابل تبدیل و عرضه به صورت محصول می شوند به ایجاد شرکت های دانش بنیان کمک می شود و از کمک های صندوق های حامی مثل صندوق نوآوری و شکوفایی بهره مند می شوند تا به عرصه تولید و محصول برسند.

وی گفت: محصولاتی که توانایی رقابت با نمونه های خارجی دارند با سرمایه های ریسک پذیر و منابع مالی بیشتر مورد حمایت قرار می گیرند.

 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در سالهای اخیر قراردادهای زیادی بین شرکت های دانش بنیان و مصرف کنندگان محصولات تولید شده منعقد شده است و در ارزیابی هایی که انجام شده عملکرد محصولات داخلی از مشابه خارجی بهتر بود.

وی خاطرنشان کرد: برخی از شرکت های جوان در کشور فعالیت می کنند که سرمایه های خوبی را به عنوان سرمایه حاصل از دانش و فناوری برای خود به دست آورده اند.

به گزارش ایرنا دکتر منصور غلامی در دومین روز سفر خود به آذربایجان شرقی با حضور در دانشگاه صنعتی سهند، از چهار طرح فناورانه "ساخت ظروف کشت سلولی هوشمند"، "سامانه نمایشگر سه بعدی آدالوکس"، "جوهرهای ضدجعل فوتوکرومیک و فلورسانس" و "سامانه تصفیه آب خاکستری با استفاده از غشاهای نانوساختار سرامیکی" رونمایی کرد.

وزیر علوم صبح دیروز دوشنبه با استقبال مسوولان محلی وارد تبریز شد و با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان و غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، برنامه ۲ روزه سفر خود به آذربایجان‌شرقی را آغاز کرد.

دکتر غلامی روز گذشته نخستین آشپزخانه صنعتی دانشگاهی کشور و امروز واحد فرآوری فرآورده‌های شیری را در دانشگاه تبریز راه‌اندازی کرد.  

۶۱۲۰/۳۰۷۱

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.