منوچهر رحمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی شهرستان مرند در سال های بعد از انقلاب پیشرفت قابل توجهی داشته است، اظهار داشت: آبیاری تحت فشار که اجرای آن پس از انقلاب شروع شده، اکنون به 1800 هکتار رسیده و 199 کیلومتر از کانال های آبیاری عمومی نیز پوشش داده شده است.
وی با بیان اینکه لایروبی و مرمت قنات ها از 20 رشته به 299 رشته در سال های اخیر رسیده است، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هفت سد خاکی و 15 باب بند انحرافی در شهرستان ایجاد شده و پوشش نهرهای سنتی نیز از سه کیلومتر به 347 کیلومتر ارتقا یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند با اشاره به افزایش چهار برابری تولید محصولات باغی نسبت به قبل از انقلاب در این شهرستان اظهار داشت: اکنون با تولید 127 هزار و 814 تن محصولات باغی، رتبه سوم استان را در اختیار داریم.
وی همچنین از رتبه اول شهرستان از لحاظ میزان برداشت آلبالو، تولید پسته و زعفران در استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: قبل از انقلاب میزان برداشت ما در این محصولات صفر بود، اما اکنون به برکت انقلاب اسلامی، سالانه یک هزار و 222 تن آلبالو، 70 تن پسته، 720 کیلوگرم زعفران و 550 تن محصولات گلخانه ای برداشت می شود.
وی اضافه کرد: شهرستان مرند هم اکنون با برداشت سه هزار و 300 تن آفتابگردان رتبه اول و 28 هزار تن گندم در سال رتبه دوم استان را داراست.
مدیر جهاد کشاورزی مرند تعداد واحدهای صنایع تبدیلی کشاورزی در این شهرستان را 50 واحد و شرکت های تعاونی را 73 مورد اعلام کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد تراکتور و کمباین ها از 70 به یک هزار و 470 دستگاه رسیده و برای سه هزار و 570 بهره بردار نیز شناسنامه صادر شده است.
وسعت اراضی زراعی شهرستان مرند 93 هزار هکتار و باغات شهرستان 12 هزار هکتار است.
شهرستان مرند با 250 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال غرب تبریز واقع است.
9916/6132/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.