حکیمه انتظاری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به توجه ویژه دولت به توسعه زیرساخت ها در مناطق روستایی گفت: تامین زیر ساخت های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، رفاهی و خدماتی از مهمترین اولویت های دولت در روستاهاست.
وی افزود: فعالیت هایی که بخشداری مرکزی مراغه در روستاها انجام داده علاوه بر توسعه روستاها نقش موثری در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها داشته است.
وی به اجرای پروژه حصارکشی دور آرامستان روستای موسی درق اشاره کرد و افزود: این پروژه به متراژ 400مترمکعب و با اعتبار 40 میلیون تومان دارای پیشرفت فیزیکی 90 درصد است.
وی به طرح های عمرانی روستای چوانباغ اشاره کرد و گفت: اجرای آبرو به طول 180متر و زیرسازی آسفالت به مساحت 2 هزار مترمربع در مجموع با اعتبار 120میلیون تومان از مهمترین طرح های بخشداری با پیشرفت 75 درصد در این روستاست.
انتظاری از اتمام پروژه ی آسفالت ریزی معابر در روستاهای اصفهانجیق، طالبخان، تازکند سفلی و شلیلوند این بخش خبر داد و گفت: آسفالت ریزی معابر روستای اصفهانجیق به مساحت یک هزار و 200 مترمربع با اعتبار 50 میلیون تومان، معابر طالبخان به مساحت چهار هزارمترمربع با اعتبار 150 میلیون تومان، معابر تازکند سفلی به مساحت 850مترمربع با اعتبار 35 میلیون تومان و معابر شلیلوند به مساحت یک هزار و 300 مترمربع با اعتبار 70میلیون تومان از مهمترین طرح های به اتمام رسیده است.
وی با تقدیر از تلاش های ناظران فنی، دهیاران و شوراهای اسلامی بخش مرکزی گفت: ناظران فنی، دهیاران و شورای اسلامی روستاهای این بخش با هماهنگی و بهره گیری از ظرفیت اعتباری موجود در راستای تامین زیرساخت ها در تمامی زمینه ها از جمله گردشگری و صنایع تبدیلی کشاورزی در حال تلاش هستند.
بخشدار مرکزی مراغه خاطرنشان کرد: توجه به آبادانی هدفمند و برنامه محور روستاها نقش موثری در مهاجرت مردم از شهرها به روستاها دارد و این مهم خود عاملی برای کاهش بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه شهری می شود.
انتظاری گفت: کشاورزی و گردشگری مهم ترین ظرفیت های روستاهای بخش مرکزی مراغه در زمینه توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار است و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
بخش مرکزی مراغه با 74 روستا دارای 68 هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با 245 نفر عضو و 66 روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.