زندگینامه مسعود فیاضی
مسعود فیاضی به عنوان وزیر پیشنهادی در دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است، او سال ها از فعالین در بدنه وزارت خانه آموزش و پرورش بوده، و سابقه تدریس در حوزه و دانشگاه را در کارنامه خود دارد، و نیز به عنوان معاون مرکز پژوهشهای مجلس نیز فعالیت هایی داشته است.
مسعود فیاضی در بهمن ماه سال 1354 در تهران متولد شده است. او دارای تحصیلات حوزوی و دانشگاهی است، در سال 1373 در رشته عمران در دانشکده فنی دانشگاه تهران تحصیلاتش را آغاز کرده و از سال دوم دانشگاه در راه فراگیری علوم حوزوی قدم گذاشته است، 9 سال دوره سطح و 15 سال دوره خارج را سپری کرده است.
در سال 1396 پس از قبولی در آزمون جامع و دفاع از رساله دکترا، از طریق کمیسیون نخبگان بدون مدرک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درجه استادیاری در رشته فقه و اصول تحلیلی و اجتهادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حوزه روش شناسی و منطق فهم دین شده است و در حوزه و دانشگاه تدریس می کند، او همچنین سابقه تدریس در مدارس متوسطه را نیز داراست. از فیاضی تالیفاتی از جمله «اصول فقه و نقد هرمنوتیک فلسفی»، « اصول فقه و هرمنوتیک روششناختی» و «جریانشناسی فقهی با معیار تمدنسازی» منتشر شده است.
در دولت سیزدهم مسعود فیاضی از سوی سیدابراهیم رئیسی پس از حسین باغگلی که نتوانست رای اعتماد نمایندگان مجلس را جلب کند، به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شده است.
فهرست سایر سوابق:
- مدیر کل انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی
- رئیس هیئت مدیره انتشارات مدرسه وابسته به وزارت آموزش و پرورش
- عضو هیئت مدیره شرکت افست (شرکت چاپ و توزیعکننده کتابهای درسی وزارت آموزش و پرورش)
- دبیر علمی جشنواره کتاب رشد وزارت آموزش و پرورش
- رئیس کارگروه گفتمان انقلاب اسلامی آموزش و پرورش استان تهران در سال 1388
- معاون مطالعات فرهنگی و اجتماعی مرکز پژوهشهای مجلس
- معاون پژوهشی مرکز مطالعات راهبردی بسیج
- مدیر کل انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی
- تأسیس مرکز پژوهشهای جوان ذیل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
- مدیر مسئول نشریه «زمانه» با موضوع تاریخ معاصر
- سردبیر نشریه حوزوی «حاشیه»
- مدیر عامل کانون اندیشه جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
- مدرِّس دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام در دوره کارشناسی ارشد و دکتری