خانواری که نتواند هزینههای خوراک عادی را تأمین کند، نتواند هزینههای دارو و درمان اعضایش را داشته باشد، نتواند هزینههای سادۀ تحصیل فرزندانش را بپردازد، و ..... آیا دارای سبک زندگی اسلامی است؟ برای چنین خانواری چقدر ایمان باقی می ماند؟ حداقل ۳۰ درصد جمعیت کشور زیر خط فقر مطلق است. حدود حداقل ۴ میلیون معتاد در ایران وجود دارد. فقر امالمصائب است. فقر که باشد، خیلی آسیبها مثل اعتیاد و سرقت و طلاق و نزاع و تنفروشی و چیزهای دیگر متولد میشوند. آن نوع سبک زندگی اسلامی خانوار که طراحان قانون حجاب در این قانون هز آن گفتهاند، در مورد فقر در مورد این چیزها چه میگوید؟
به گزارش جماران؛ کامبیز نوروزی، حقوقدان نوشت:
در متنی که آن را قانون حجاب نام گذاشتهاند عبارت " سبک زندگی اسلامی خانوار" ۴۶ بار به کار رفته است. از طرفی تمام قانون را که بگردید فقط در مورد حجاب و عفاف حرف می زند. بطور ضمنی یعنی که همۀ سبک زندگی اسلامی خانوار منحصر است در حجاب زنان! جای مبارزه با فقر در زندگی خانوادگی تراز اسلام کجاست؟
این قانون از کدام اسلام حرف میزند که در سبک زندگی خانوارش جز حجاب زنان چیز دیگری نمی بیند؟ یعنی اگر فقط حجاب رعایت شود سبک زندگی اسلامی خانوار محقق است؟
این همه روایات صحیح و موثق متواتر در مورد فقر و آثار شوم آن بر انسان و خانواده وجود دارد. روایت معتبر و معروف"کاد الکفر اَن یکوُنَ فقرا"، منقول از رسول گرامی اسلام حضرت مصطفی(ص) در چهار کلمه همه چیز را میگوید. فقر ایمان را میروید و از بین میبرد. در سبک زندگی اسلامی خانوار فقر و تنگدستی و نیازمندی باید باشد یا گشادهدستی و بی نیازی؟
در این قانون بیش از ۱۴۷۰۰ کلمه برای الزام و اجبار به رعایت حجاب آمده است که یعنی سبک زندگی اسلامی. دهها وظیفۀ پرهزینه برعهده دستگاهای حکمرانی گذاشته شده است. انواع مجازاتهای سنگین برای بی حجابی زنان تعیین شده است. با کسانی که فقر را به مردم و خانوارها ارمغان کردهاند چه می کنید؟
خانواری که نتواند هزینههای خوراک عادی را تأمین کند، نتواند هزینههای دارو و درمان اعضایش را داشته باشد، نتواند هزینههای سادۀ تحصیل فرزندانش را بپردازد، و ..... آیا دارای سبک زندگی اسلامی است؟ برای چنین خانواری چقدر ایمان باقی می ماند؟
حداقل ۳۰ درصد جمعیت کشور زیر خط فقر مطلق است. حدود حداقل ۴ میلیون معتاد در ایران وجود دارد. فقر امالمصائب است. فقر که باشد، خیلی آسیبها مثل اعتیاد و سرقت و طلاق و نزاع و تنفروشی و چیزهای دیگر متولد میشوند. آن نوع سبک زندگی اسلامی خانوار که طراحان قانون حجاب در این قانون هز آن گفتهاند، در مورد فقر در مورد این چیزها چه میگوید؟
اگر واقعاً دغدغۀ "سبک زندگی اسلامی خانوار " است، یک قانون هم بنویسید که به همین سرعت و سهولتی که برای حجاب مجازات تعیین و اجرا می شود، کسانی را که در مسند قدرت با بیکفایتی، ناشایستگی، سوءاستفاده از قدرت، اختلاس و ارتشا، و دهها جرم و خطای عمدی و سهوی دیگر فقری چنین بی سابقه را مردم تحمیل کرده و در این مُلک بانی انواع بلایای زمینی شده اند به عقوبتها و کیفرهای سخت برسانید که در فرهنگ دینی میراث مکتوب اولیای دین و مذهب ما آنچه در مذمّت فقر و آثار ویرانگر آن آمده، بسی بیش از حجاب است.
و لُبِسَ الإسلامُ لُبسَ الفَروِ مَقلُوبا
(و اسلام مانند پوستینِ وارونه پوشیده شود)