غالبا این پناهگاه ها مجهز به مکان هایی برای نشستن هستند و در آنها آب و خنک کننده ها و درمان از گرما زدگی مهیاست و در برخی موارد نیز به وسایل آسایش مانند وای فای و دستگاه تلویزیون و میزهای تنیس مجهز هستند.

به گزارش جماران به نقل از آسوشییدپرس، دولت چین برای آسایش مردم اش در برابر گرمای شدید و غیر عادی در سراسر این کشور که شماری قربانی در پی داشته است پناهگاه های حملات هوایی را در سراسر کشور باز کرد.

شمال چین شاهد گرمای بی سابقه است که شدت آن باعث خشکسالی می شود.اخیرا بر اساس اعلام هواشناسی چین پکن بیش از 9 روز متوالی گرمای 35 درجه را ثبت کرد.

در پی شدت گرما در چین مسئولان شهرهای«هانگچو» در ساحل شرقی چین، «ووهان» در مرکز کشور، «شیجیاچو» در استان«هیبی» در مجاورت پکن، هفته گذشته اعلام کردند که برای راحتی شهروندان برای فرار از گرما، پناهگاه های حملات هوایی را به روی مردم باز می کنند.

مسئولان چینی هشدارهای بهداشتی صادر کرده و کار در فضای باز را در پایتخت و دیگر مکان ها به تعلیق در آوردند.

در همین حال، شهرهایی مانند«»چونگچینگ» در جنوب غرب چین که به تابستان گرم خود مشهور است از چند سال پیش تا کنون تونل های حملات هوایی را به عنوان مراکزی برای خنک شدن عمومی استفاده می کند.

غالبا این پناهگاه ها مجهز به مکان هایی برای نشستن هستند و در آنها آب و خنک کننده ها و درمان از گرما زدگی مهیاست و در برخی موارد نیز به وسایل آسایش مانند وای فای و دستگاه تلویزیون و میزهای تنیس مجهز هستند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی گرما در چین

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.