حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: الان وقت وفاق آقای پزشکیان است و همه باید پشت سر رهبری و رئیس‌جمهور باشند. هر نوع علامتی از داخل که منجر به امیدوار کردن دشمن باشد به ضرر ایران است. لذا باید یاد بگیریم که از قدرت برای مصالحه استفاده کنیم. مرحوم هاشمی همیشه یک جمله تاریخی داشتند که می‌گفتند که کشور نباید لبه پرتگاه بایستد.

به گزارش جماران؛ سید حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران پیشنهاد کرد، جمهوری اسلامی عفو عمومی دهد و پرونده‌ها را مختومه کند. او با انتقاد از اینکه جلوی سفر یک هنرپیشه (ترانه‌ علیدوستی) به قشم گرفته می‌شود، گفت: این رفتارها به شدت مضر است. حاکمیت و دولت باید آغوشش را برای در آغوش گرفتن همه مردم ایران باز کند. الان وقت حرف زدن علیه ظریف یا جلوگیری از ورود آقای خاتمی برای شرکت در یک مراسم و رسیدگی به بعضی پرونده‌ها نیست. نظام باید ملت را در آغوش بگیرد.

سیدحسین مرعشی در گفت‌وگو با اکوایران می‌گوید: در شرایط فعلی هر نوع گفت‌وگویی به ضرر ایران است. ایران دیگر برگ لبنان، عراق، سوریه و روسیه را ندارد.  بله مقاومت ریشه‌دار است و می‌ماند اما زمان می‌خواهد. ما باید به موقع گفت‌وگو و مصالحه می‌کردیم. امروز باید مقدار زیادی صبوری و متانت داشته باشیم لذا به هیچ عنوان گفت‌وگوی زودهنگام و گفت‌وگویی که ما بخواهیم آغازگر آن باشیم به نفع ایران نیست.

 الان وقت وفاق آقای پزشکیان است و همه باید پشت سر رهبری و رئیس‌جمهور باشند. هر نوع علامتی از داخل که منجر به امیدوار کردن دشمن باشد به ضرر ایران است. لذا باید یاد بگیریم که از قدرت برای مصالحه استفاده کنیم. مرحوم هاشمی همیشه یک جمله تاریخی داشتند که می‌گفتند که کشور نباید لبه پرتگاه بایستد. 

 

نسخه امروز، وفاق با مردم است

 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در ادامه این گفت‌وگو با تاکید بر اینکه نسخه امروز ما وفاق است، گفت: امروز حتی روز تعدیل اقتصادی نیست بلکه فقط روز تامین حداقل‌های مردم و در آغوش گرفتن مردم است. نظام فقط باید نوکری مردم را کند و در برابر مردم خضوع و خشوع داشته باشد و به مردم بیش از گذشته احترام بگذارد تا مردم را در صحنه نگه دارد، نه برای شعارهای افراطی و مذهبی بلکه برای سربلندی ایران و شعارهای ملی‌گرایانه در صحنه نگه دارید. او در پاسخ به این سوال که نقش هاشمی‌رفسنجانی در ایران امروز و نسل جوانی که در ایران امروز زندگی می‌کنند چیست، گفت: نخست باید به گذشته آقای هاشمی، یعنی دوران جوانی و شکل‌گیری شخصیت و مبارزه و استقرار جمهوری اسلامی و جنگ و در ادامه دوران سازندگی کشور برگردیم. شخصیت آقای هاشمی تحت تاثیر چند عامل شکل گرفته بود.

نخست وضع خانوادگی ایشان و همسرشان که دخترعموی من هستند. هر دو خانواده روحانی بودند اما از روحانیونی نبودند که متکی به دریافت وجوهات باشند. در واقع کشاورزی و ملک‌داری خودشان را داشتند و براساس درآمدهای شخصی زندگی می‌کردند.

 

جلوگیری از دخالت دولت در اقتصاد

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در ادامه به سیاست‌های بازسازی ایران در پس از جنگ پرداخت و گفت: بازسازی معطوف به مناطق جنگی و خسارت‌های ناشی از جنگ نبود. جمع‌بندی سران در آن مقطع که سیاست‌ها را نوشتند این بود. اولین سند بالادستی نظام جمهوری اسلامی سیاست‌ها طوری تدوین شد که سیاست‌های ایران باید به سمتی می‌رفت که بازسازی واقعی و آزادسازی قیمت‌ها و خصوصی‌سازی و فعال کردن مردم و روابط با جهان صنعتی برود اما این‌طور نشد. 

مرعشی با بیان اینکه در دوران احمدی‌نژاد بیشترین آسیب را دیدیم و بیشترین منابع را از دست دادیم، افزود: اتفاقی که نباید می‌افتاد، شکاف بین آقای هاشمی و رهبری بود؛ البته نه از نظر شخصی بلکه سیاسی. در سیاست‌ها تفاوت دیدگاهی بین آقای خامنه‌ای و آقای هاشمی شروع شد تا هفته‌ها هم هر هفته با یکدیگر بحث می‌کردند. در مورد ارزش‌ها آرمان‌ها روابط با دنیا و… برقرار بود که نهایتاً رهبری از آقای هاشمی خواستند از ایشان تبعیت کند زیرا به هر حال این درست نبود که ایشان به‌عنوان مرجعیت از آقای هاشمی تبعیت کنند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.