نماینده دادستان گفت: ارز واردات برای چای از قرار کیلویی ۱۳ تا ۱۵ دلاری گرفتید و چای ۲-۳ دلاری وارد کردید. مابهالتفاوت ارز را فروختید و زمینی در کرج خریدید و چک ریالی دادید که این اقدام، مصداق بارز فروش ارز خارج از ضوابط بانک مرکزی است.
به گزارش جماران؛ 6 هزار تن چای دبش به فروش می رسد.
دادستان تهران از صدور دستور فروش ۶ هزار تن چای گروه شرکتهای دبش خبر داد.
علی صالحی اظهار کرد: در ۳ انبار متعلق به گروه شرکتهای چای دبش در شهرک صنعتی اشتهارد، مقدار ۶ هزار تن چای قاچاق کشف شد.
دادستان تهران افزود: متعاقب اخذ نظر سازمان غذا و دارو، در خصوص چای دبش دارای قابلیت مصرف و تاییدیه بهداشتی و با لحاظ اینکه این کالاها در معرض تضییع و فساد قرار گرفته شود در اجرای ماده «۵۳» قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مجوز فروش این ۶ هزار تن کالا خطاب به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی صادر شد.
پرونده چای دبش/ دریافت ارز خرید چای کیلویی۱۳ تا ۱۵ دلاری و وارد کردن چای ۲-۳ دلاری!
ارز حاصل از صادرات قیر و سنگ توسط متهمان چه شده است؟
نماینده دادستان با اشاره به مهرهایی که در انبار گمرک شرکت دبش پیدا شده، گفت: این سوال مطرح است که آیا ارگانهای دولتی شرکتهای خارجی مانند وزارت بهداشت هند نیز نمایندگی خود را به شما اعطا کرده بودند؟
در بین مهرهای مکشوفه مهر شرکت ایما را نیز کشف کردیم، آیا نماینده این شرکت نیز هستید؟
متهم ردیف اول گفته است، آیا ثبت شرکت زیاد جرم است؟ بنده جواب میدهم خیر. اما چگونگی و به چه طریق صورت کار کردن آن مهم است. شما تسهیلات ریالی گرفتید و همان تسهیلات را برای منشا تامین ارزهای خارجی استفاده کردید.
ارز واردات برای چای از قرار کیلویی ۱۳ تا ۱۵ دلاری گرفتید و چای ۲-۳ دلاری وارد کردید. مابهالتفاوت ارز را فروختید و زمینی در کرج خریدید و چک ریالی دادید که این اقدام، مصداق بارز فروش ارز خارج از ضوابط بانک مرکزی است.
نماینده دادستان خطاب به متهم ردیف اول: شما مدعی هستید قیر و سنگ ساختمانی صادر کردید، ارز حاصل از این صادرات چه شده است؟
نماینده بانک مرکزی در پاسخ به این سوال قاضی دادگاه که آیا بانک مرکزی در اختصاص کد ۸ رقمی به ثبت سفارشها، کنترلهای لازم درباره اعتبارسنجی و اهلیتسنجی انجام میداد، گفت: در گذشته این کار انجام نمیشد، اما اخیرا این کنترلها از طریق تاخیر در اختصاص کد ۸ رقمی انجام میشود.
آمار تخصیص و تامین ارز ثبت سفارشهای ارسالی به بانک مرکزی به ۲ صورت به وزارت صمت و سازمانهای دستگاههای اجرایی مربوطه اطلاعرسانی میشود.
اولا در سامانه جامع تجارت بارگذاری میشود و در روش دوم به دستگاه ذینفع ثبت سفارش نیز ارسال میشود.