به گزارش ایرنا، محمدرضا صحتی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت گفت: مجوزهای صادر شده فعال نیروگاه تولید پراکنده برق در یزد 15 مورد با ظرفیت 70 مگاوات و نیروگاه های در حال ساخت هفت مورد است.
وی با بیان اینکه یزد از استانهای مهم در تولید انرژی خورشیدی در کشور است، افزود: سه نیروگاه 10 مگاواتی استان در شهرک فولاد ، مهریز و اردکان در حال فعالیت بوده و 2 نیروگاه هفت مگاواتی نیز در دست ساخت است.
مدیرعامل توزیع برق یزد اضافه کرد: نخستین نیروگاه 3.5 مگاواتی انرژی خورشیدی استان نیز که تکمیل شده در همین هفته به شبکه سراسری متصل می شود.
صحتی درباره وضعیت نیروگاه های فتوولتاییک هم گفت: استقبال از ساخت این نیروگاه های زیر 100 مگاوات مطلوب بوده ولی به دلیل نوسانات نرخ ارز اجرای این طرح ها با مشکلاتی مواجه شده است.
وی با بیان اینکه 216 نیروگاه با ظرفیت یکهزار و 286 مگاوات در این بخش به بهره برداری رسیده، خاطرنشان کرد: برای نصب یکهزار دستگاه با شرکت تعاونی پیشگامان قرارداد بسته شده ولی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان به دلیل مشکلاتی نتوانسته به تعهدات خود عمل کند.
این مسئول با اشاره به خاموشی های تابستان امسال اظهار داشت: با توجه به کمبود تولید برق در شبکه سراسری، برخی خاموشی ها در استان اعمال شد که با همکاری مردم ، صنایع کشاورزان و ادارات، میزان خاموشی ها نسبت به سایر نقاط کشور کمتر بود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد افزود: در ماه های تیر و مرداد در مجموع 909 مگاوات ساعت انرژی برق با مشارکت همه بخش ها در استان صرفه جویی شد.
صحتی ادامه داد: مدیریت مصرف برق در بخش صنعتی به صورت ذخیره عملیاتی، ساعات اوج بار و تعمیرات و تعطیلات با بخش های مختلف صنعتی انجام شده است.
وی تصریح کرد: در بخش کشاورزی 84 مگاوات، در تغییر ساعت اداری 20 مگاوات، در مولد خود تامین 20 مگاوات و در ایستگاه های CNG 10 مگاوات صرفه جویی شد.
به گفته وی، امسال بخش صنعت استان یزد 65 مگاوات نسبت به دوره مشابه سال قبل، رشد مصرف برق داشته که نشانه رونق صنعتی بیشتر نسبت به سال گذشته است.
مدیرعامل توزیع برق یزد ، تعداد مشترکان استان را 653 هزار مشترک اعلام کرد و گفت: با وجودی که 530 هزار مشترک خانگی است ولی بیشتر فروش برق به بخش صنعتی با 10 هزار و 883 مشترک اختصاص دارد.
صحتی از کاهش ضریب خاموشی استان به 0.14 در سالجاری خبر داد و گفت: در راستای کاهش خاموشی‌های استان، بومی‌سازی توسعه و اتوماسیون تجهیزات شبکه توزیع برق استان صورت گرفته است.
وی درباره برق رسانی به روستاها و مناطق محروم هم گفت: هم اکنون 99.73 درصد روستاهای استان برقدار است و روستای بالای 10 خانوار بدون برق در این استان نداریم.
این مسئول یادآور شد: حوزه های علمیه و مساجد از برق رایگان برخوردارند و گلزار شهدا ، حسینیه ها و موسسات قرآنی فقط هزینه انشعاب کنتور را پرداخت می کنند.
صحتی از بهره برداری از 87 طرح شرکت توزیع برق استان با سرمایه‌گذاری بالغ بر 153 میلیارد ریال در هفته دولت خبرداد و گفت: این طرح‌ها شامل سه طرح برق‌رسانی به واحدهای مسکن مهر، 29 طرح توسعه و ایجاد شبکه، 32مورد اصلاح و بهینه سازی شبکه‌ها و 23 مورد تامین روشنایی در بخش‌های شهری و روستایی است.
1968/ 6014/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.