امیرولی عضدزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد : هدف از برگزاری این کلاس ها بهره گیری از نقش مثبت و سازنده خاطره در از بین بردن و کاهش میزان افسردگی و افزایش میزان رضایت از زندگی و ارتقا کیفیت و امید به زندگی در این گروه سنی همراه با افزایش اعتماد به نفس در آنان است.
وی تصریح کرد: خاطره گویی به عنوان یک فرایند ساده و در دسترس تا این حد می‌تواند در سلامت سالمندان موثر باشد، شایسته است چنین اقداماتی به فرهنگ تبدیل شود تا میان این قشر و نسل جدید ارتباط بیشتری برقرار شود و سالمندان نیز زندگی شادتر و سالم ‌تری را تجربه کنند.
عضدزاده تاکید کرد: راهکارهای ساده و فراگیری وجود دارد که می‌تواند بیان خاطره را در خانواده و جامعه به صورت یک فرهنگ برای سلامت سالمندان ارائه دهد.
وی افزود: می توان در کانون های سالمندی برنامه‌های گسترده‌ای برای آنها ترتیب داد، مانند برگزاری کلاس هایی برای خانواده‌ها که چگونه مهارت گوش دادن را در خود افزایش دهند و سالمند را به خاطره‌ گویی تشویق کنند.
این مسئول یادآور شد: همچنین می توان در محیط کار به بهانه روز خانواده، روز سالمند و روز ازدواج برنامه‌ای را به بازنشسته ‌ها اختصاص داد تا از خاطره خود بگویند یا روزهایی که به مناسبت شغلی اختصاص دارد از بازنشستگان دعوت کرد تا خاطره هایی از زمان اشتغال خود تعریف کنند.
دوره یادشده با همکاری اداره های بهزیستی ، ورزش و جوانان ، شبکه بهداشت و چمعیت هلال احمر شهرستان به همت موسسه خیریه امام زمان (عج) اردکان برگزار شد.
این نهاد بیش از 2 هزار معلول و 300 خانوار نیازمند شهرستان را تحت پوشش دارد .
مرکزشهرستان 98 هزار نفری اردکان در 60 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
7544/2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.