دکتر فاتحی نیا، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا
تلفات این تعداد مرغ را ناشی از سرایت ویروس پرندگان دانست و اظهار داشت : پس از دریافت گزارش در اسرع وقت گروه واکنش سریع شبکه دامپزشکی در محل حضور یافت .
وی افزود: اعضای گروه دامپزشکی نسبت به نمونه برداری از مرغ های تلف شده اقدام کردند و پس از بررسی های آزمایشگاهی ، مشخص شد از این بابت نگرانی در خصوص بیماری های مشترک بین انسان و حیوان وجود ندارد.
این مسئول ادامه داد: این گروه از بیماری ها می تواند خسارت جبران ناپذیری را برای مرغداری ها ایجاد کند که برای پیشگیری از بیماری ها، واحدهای پرورش طیور ملزم به رعایت الگوی ایمن سازی پیشنهادی اداره کل دامپزشکی استان یزد هستند.
فاتحی نیا خاطرنشان کرد: توصیه های لازم به مدیریت واحد تولیدی برای دفن بهداشتی لاشه مرغ های تلف شده ارایه شد و دفن بهداشتی طیور تلف شده با نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی صورت گرفت ، که این کار موجب پیشگیری از اشاعه بیماری به واحدهای همجوار شد.
رئیس شبکه دامپزشکی ابرکوه از مردم و مرغداران خواست با رعایت برنامه واکسیناسیون گله های پرورشی طیور خود، در صورت مشاهده هرگونه تلفات غیرعادی در واحدهای صنعتی و طیور بومی در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند .
هم اکنون 63 واحد مرغداری این شهرستان سالانه 2 میلیون و 120 هزار قطعه طیور پروش داده می شود و ابرکوه یکی از قطب های مهم پرورش مرغ گوشتی استان است .
35 درصد اشتغال مردم ابرکوه وابسته به فعالیت های کشاورزی ، دامداری و دامپروری است و هفت هزار و 500 خانوار از این طریق امرار معاش می کنند.
مرکز شهرستان 53 هزار نفری ابرکوه در 140 کیلو متری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
7540/2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.