به گزارش ایرنا، محمد آسایی روز دوشنبه در آیین افتتاح پایگاه سلامت مرحوم « علی پارسا» در یزد افزود: شاید مردم این خدمات را به خوبی احساس نکنند، اما ایجاد پایگاه های سلامت و ارایه خدمات مطلوب در این پایگاه ها یک نمونه بارز آن است.
آسایی اظهار داشت: خدمات انجام گرفته در بخش بهداشت در نقاط مختلف کشور قابل قیاس با خدمات سال های گذشته نیست اکنون دسترسی به خدمات بسیار تسهیل شده است.
رئیس دفتر سازمان جهانی بهداشت در پاکستان ادامه داد: ایجاد پایگاه های سلامت مکانی مناسب برای ارایه بهتر و گسترده تر خدماتی چون مشاوره در زمینه های روان شناسی ، تغذیه و مبارزه با بیماری ها به جامعه هدف است.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد هم گفت: سیستم بهداشتی ایران از سوی افراد متخصص و کاردان اداره می شود به همین دلیل کیفیت آن در دنیا نمونه است.
محمدعلی طالبی اقدام دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در حوزه بهداشت و درمان را قابل تجلیل دانست، افزود: این استان ظرفیت های خوبی در حوزه پزشکی دارد.
وی اظهار کرد: در استان اسناد مختلفی در حوزه سلامت تدوین و تصویب شده که اجرای این سندها نیازمند همکاری بین بخشی دستگاه های اجرایی است.
پایگاه سلامت علی پارسا، با زیربنای 370 مترمربع با هزینه ای افزون بر پنج میلیارد ریال در یزد ساخته شده است.
پایگاه یادشده به پاس قدردانی از خدمات ارزشمند این پزشک در حوزه بهداشت استان به نامش نامگذاری شده است.
این پایگاه کار خدمات رسانی به هشت هزار و 500 نفر از جمعیت شهر یزد را بر عهده دارد و افزون بر حضور پزشک خانواده و مراقب سلامت، خدمات کارشناسان مامایی، تغذیه، بهداشت محیط و خدمات واکسیناسیون نیز در این مرکز ارایه می شود.
ارایه خدمات در مراکز جامع سلامت از جمله اهداف طرح تحول نظام سلامت و به عنوان تلاشی دیگر در دستیابی به اهداف بسته های خدماتی این طرح است.
طرح تحول نظام سلامت اردیبهشت سال 93 به منظور کاهش پرداخت هزینه های درمانی از جیب مردم، حضور پزشکان متخصص در بیمارستان های مشمول، ارتقای کیفیت خدمات درمانی و ویزیت در بیمارستان های مشمول،حفاظت مالی از بیماران سخت درمان ، خاص و نیازمند، ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستان های مشمول طرح و حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم به مرحله اجرا درآمد.
مجموع واحدها بهداشتی و درمانی یزد 349 واحد است که شامل 36 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، 49 مرکز خدمات جامع سلامت شهری ، 93 پایگاه سلامت و 171 خانه بهداشت است.
جمعیت استان یزد بر پایه سرشماری آبان ماه 1395، یک میلیون و 138 هزار نفر است که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و مناطق عشایری زندگی می کنند.
به ازای هر 100زن ، 106 مرد در استان یزد زندگی می کنند.
2088/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.