به گزارش ایرنا، بررسی های میدانی خبرنگار ایرنا در طول هفته جاری در سطح شهر نشان داد علاوه بر مواد غذایی مورد نیاز مردم مثل محصولات لبنی، بسیاری از لوازم خانگی، برقی، پوشاک، لاستیک و حتی میز و صندلی به بهانه های مختلفی مثل گران شدن ارز و دلار و ماه رمضان، افزایش قیمت داشته است.
یک فروشنده لوازم چوبی و میز و صندلی در خیابان امام (ره) یزد به خبرنگار ایرنا گفت: از هفته گذشته تاکنون اغلب اجناس چوبی حدود 10 درصد افزایش قیمت داشته و این دلایل مختلفی دارد.
میرشمسی افزود: شاید اگر نظارت بیشتری بود برخی از این گرانی ها اتفاق نمی افتاد و فروشندگان بدون اجازه صنف، تغییر قیمت ها را اعمال نمی کردند.
یک راننده کامیون هم گفت: در سالجاری، لاستیک خودرو 2 بار افزایش قیمت داشته و اگر وضعیت به همین روال ادامه یابد دیگر قادر به ادامه کار نخواهیم بود.
وی تأکید کرد: باید برای حفظ حقوق مردم، مسئولان ذیربط و بازرسان به صورت نامحسوس بر کارخانه ها و فروشگاهها نظارت داشته باشند.
یک فروشنده لبنیات در بلوار نواب صفوی هم گفت: با وجودی که قیمت شیر تغییری نداشته برخی محصولات ساده مثل قرقروت لواشکی، پفک، چیپس و کرانچی از 20 تا صد درصد افزایش قیمت داشته است.
فروشنده یک فروشگاه بزرگ لوازم خانگی در خیابان ایرانشهر یزد نیز با انتقاد از برخی کارخانه ها گفت: از چند هفته قبل نتوانسته ایم هیچگونه کالایی از کارخانه ها دریافت کنیم چون معتقدند باید منتظر نتایج برجام بمانیم!.
شاطر با بیان اینکه تاکنون اجناس را به صورت قسطی در اختیار مردم قرار می دادیم افزود: اگر افزایش قیمت ها تداوم داشته باشد نمی توانیم اجناس را در اقساط بلندمدت تحویل مردم دهیم.
وی ادامه داد: کولری که پارسال 950 هزار تومان قیمت خورده بود امسال یک میلیون و 250 هزار تومان فروخته می شود و بقیه اجناس نیز به همین شکل دچار تغییر قیمت شده اند.
فروشنده یک فروشگاه خیریه هم گفت: متاسفانه برخی از اجناس این فروشگاه تمام شده اما هیچ کارخانه ای به ما جنس نمی دهد تا تکلیف جریان برجام مشخص شود.
دهقان با بیان اینکه اجناس این فروشگاه همچنان با قیمت های قبلی به مشتریان به صورت قسطی داده می شود، اضافه کرد: برخی اجناس تمام شده در این فروشگاه تا حدود 70 درصد در بازار گران تر شده است.
محمدی، کارگر یک فروشنده لوازم خانگی هم اظهار داشت: برخی لامپ ها، سیم، کابل، کلید و پریز تا سقف 20 درصد افزایش قیمت داشته است.
مرم انتظار دارند در آستانه ماه مبارک رمضان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و دستگاههای نظارتی همچون تعزیرات، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات بر بازار، نظارت دقیق داشته باشند.
1968/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.