محمدرضا آخوندی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از گودگوار به ایرنا اظهار کرد: همچنین عملیات نهالکاری سه هزار و 609هکتار اراضی در دستور کار است و با توجه به اعتبار تخصیصی چهار سال آینده این اراضی نهالکاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه از سال87 طرح نهالکاری و بیابانزدایی در محدوده گودگوار بافق به وسعت 720 هکتار انجام شد، یادآور شد: با کاشت نهال در این منطقه، وسعت جنگلکاری و بیابان زدایی در کانون یادشده به 930 هکتار رسید.
مدیرکل منابع طبیعی یزد با اشاره به مالچ پاشی در صورت نیاز در شهرستان بافق اضافه کرد:در این رابطه نقاط مورد هدف در سال 1397شناسایی خواهدشد و در صورت نیاز در 500 هکتار اراضی مالچ پاشی خواهد شد که بخش عمده آن در محدوده بافق قرار دارد.
وی گودگوار را منطقه ای راهبردی برای شهرستان برشمرد و تصریح کرد: عملیات نهالکاری و تثبیت شن در این منطقه باعث کاهش چشمگیر آسیب ها به تاسیسات زیربنایی و مکان های شهری و روستایی بافق شده است و از ورود ریزگردها بر اثر توفان به شهر بافق تا حد زیادی جلوگیری می کند.
فرماندار بافق هم در این بازدید با بیان اینکه سال های گذشته یکی از علت های توسعه نیافتگی بافت شهری وجود توفان و وزش بادهای موسمی بود، گفت: جنگل کاری در گودگوار باعث شده است که سرعت توفان کنترل و از ورود گرد و غبار به داخل شهر جلوگیری شود.
محمد زاده رحمانی افزود: با این کار در موقع وجود گرد و غبار در منطقه یادشده و حسن آباد بافق از ورود ریزگردها به شهر جلوگیری خواهد کرد.
وسعت کانون بحران گودگوار پنجهزار و 500 هکتار است که تاکنون 930 هکتار آن درختکاری و بیابان زدایی شده است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری بافق در فاصله 110 کیلومتری یزد قرار دارد.
7543/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.