محسن صادقیان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه ارائه خدمات مناسب به گردشگران، مسافران و تنوع بخشی به خدمات در دستور کار 10کمیته اجرایی است، اظهارکرد: با ارایه خدمات می توان شرایط ماندگاری بیشتر مسافران را در استان فراهم کرد.
وی تصریح کرد: علاوه بر اینکه 66 باب هتل و خانه های بوم گردی استان برای اسکان گردشگران نوروزی در نظر گرفته شد ، سه هزار و 800 کلاس برای مسافران تجهیز و آماده سازی شد.
صادقیان با بیان اینکه ظرفیت پذیرش واحدهای اقامتی استان پنجهزار نفر در هر شب است، یادآورشد: این تعداد باید تا سال 1404 به 10 هزار برسد .
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد با بیان اینکه راهنمایان نوروزی در تعطیلات به مسافران خدمات رسانی می کنند، اضافه کرد: 100 هزار ویژهنامه ، نشریه و بروشور برای توزیع میان مسافران تهیه شد .
وی یادآورشد: 18 پایگاه امداد و نجات نوروزی فعال است که به مسافران و گردشگران خدمات رسانی می کند.
به گفته جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی استان ثبت بافت تاریخی یزد 18تیرماه 96 در فهرست سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد( یونسکو)می تواند زمینه ساز رونق صنعت گردشگری باشد، به همین منظور پیش بینی های لازم برای میزبانی از 1.6 میلیون مهمان نوروزی انجام شده است.
به گفته صادقیان ، با هدف معرفی بیشتر شهر تاریخی یزد جشنواره گردشگری در تیر ماه و کنفرانس بین المللی اواخر دیماه سال 1397در یزد برگزار می شود.
یزد در کنار استان های فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به گونه ای که استقبال از این شهر تا پنج برابر افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داد.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، دارالعباده، حسینیه ایران، دوچرخه ها، شیرینی، قنات، قنوت و قناعت و آفتاب شناخته می شود.
استان یزد 2 هزار و 270 هکتار بافت تاریخی و 6هزار و 500 اثر تاریخی دارد که از این تعداد تاکنون، یکهزار و 850 اثر به ثبت ملی رسید.
7540/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.