رئیس اداره ثبت احوال ابرکوه گفت: در 11 ماهه سال 1396، 306 فقره ازدواج ثبت شد که این رقم نسبت به پارسال 17درصد کاهش نشان می دهد.
غلامرضا شفیعی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این مدت 908 تولد نوزاد ثبت شد که 473 دختر و بقیه پسر بودند، که آمار تولد نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد کاهش دارد.
وی افزود: 68فقره طلاق نیز رخ داد که این عدد نسبت به مدت مشابه پارسال چهار درصد افزایش داشته است.
رئیس اداره ثبت احوال ابرکوه در مورد انتخاب نام فرزندان از سوی خانواده ها یادآور شد: مردم این شهرستان بیشتر نام فرزندان خود را از میان اسامی ائمه اطهار (ع) انتخاب می کنند.
وی اظهار کرد: فراوانی نام برای دختران فاطمه ، زهرا ، زینب ، ریحانه ، نازنین زهرا و برای پسران محمد، ابوالفضل ، امیرعلی، علی، علیرضا ، حسین و حسن است.
این مسئول ، تعداد فوتی ها ثبت شده در مدت یادشده را 219 مورد اعلام کرد و گفت: که از این 128نفر مرد و بقیه زن هستند که آمار متوفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد کاهش دارد .
رئیس ثبت احوال ابرکوه در ادامه از صدور 16 هزار و 752 فقره کارت هوشمند ملی خبر داد و یادآورشد: در 11 ماهه سال جاری هشت هزار و 117فقره کارت هوشمند ملی صادر شده است.
شفیعی با بیان اینکه تاکنون 23 هزار و 306 جلد شناسنامه برای متقاضیان صادر شد، تصریح کرد: در11 ماهه امسال چهار هزار و 717 جلد شناسنامه جدید برای افراد بالای 15 سال و نیز برای نوزادان صادر شد، و شناسنامه ها از فناوری جدید و ضریب امنیتی بالایی برخوردارند.
وی از صدور کارت ملی توسط دفاتر پیشخوان دولت خبر داد وگفت: شهروندان می توانند برای تهیه کارت هوشمند ملی به 2 دفتر پیشخوان دولت در این شهرستان مراجعه کنند.

**
نخستین نشست مجمع سلامت استان یزد در اردکان برگزار شد و نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اجتماعی شدن سلامت گفت: بخش عمده ای از ده مولفه مهم موثر بر سلامت با هماهنگی دستگاه ها و مشارکت عمومی قابل پیگیری و رفع شدن است.
محمدرضا تابش ادامه داد: در این راستا باید مسئولیت هر فرد و دستگاه مشخص و در بازه های زمانی معین ، بررسی و روزآوری شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: در بودجه سال 97 ، در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و قانون برنامه ششم توسعه برای کاهش هزینه های مستقیم سلامت مردم و ایجاد دسترسی عادلانه مردم به خدمات بهداشتی و درمانی و پوشش دارو و درمان های خاص، 37هزار میلیارد ریال بودجه پیش بینی شده بود که با مصوبه مجلس 44هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
عضو هیات امنای دانشگاه یزد همچنین با تشریح شاخص های بهداشت و درمان حوزه انتخابیه اردکان و برخی چالش های پیش روی، از مراکز آموزش عالی خواست تا برای ارائه راهکار برای برون رفت از برخی مشکلات و ارتقای این شاخص ها، با اجرای طرح های پژوهشی، فعالانه تر عمل کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز با بیان اینکه طبق مصوبه هیات وزیران و با ابلاغ رئیس جمهوری در استانها و شهرستان ها سالیانه یک بار نشست مجمع سلامت برگزار شود، افزود: این نشست با هدف بررسی مشکلات نظام سلامت و حرکت همه جانبه مسئولان است .
محمدحسن لطفی با اشاره به اینکه این مجمع با رویکرد و شعار اجتماعی شدن سلامت مردم برگزار شد، بیان کرد: گفتمان سلامت که موضوعی بین بخشی است در این مجمع مطرح شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: 75درصد از تامین سلامت مردم خارج از نظام سلامت است.
لطفی با بیان اینکه از این پس شورای سلامت شهرستان با رویکرد اجتماعی شدن سلامت بطور منظم برگزار خواهد شد، عنوان کرد: توجه به شاخصه‌های سلامت باعث ارتقای سلامت مردم در آینده خواهد بود.
فرماندار اردکان هم در این نشست گفت: این مجمع با دستور رئیس‌جمهوری و براساس تأکیدات مقام معظم رهبری در راستای ارتقای سلامت و هماهنگی دستگاهای اجرایی برای رسیدن به جامعه‌ای سالم تشکیل شد، هدف مشارکت عمومی در حوزه سلامت شهرستان است.
هادی مقیمی افزود: مجمع سلامت شامل مؤلفه‌هایی چون مشارکت و انسجام اجتماعی و حضور فعال همه دستگاه‌هاست که باید ارتقا یابد.
وی اضافه کرد: مقوله سلامت، موضوع همگانی است و در این مجمع، همه باید سهم خود را به خوبی ایفا کنند تا در ارزیابی سالانه بتوان پیشرفت‌های حاصل از مشارکت عمومی را در جامعه مشاهده کرد.
مقیمی خاطرنشان کرد: پایش وضعیت سلامت مردم و یافتن راه‌حل‌هایی برای حل مشکلات درمانی با استفاده از جمع‌بندی نظرات کارشناسان از جمله مهم‌ترین اهداف این مجمع است و ارزیابی‌های مداوم مشخص خواهد کرد که کدام ‌یک از عوامل برای حوزه درمان و سلامت شهرستان در اولویت قرار دارد.
رئیس مجمع سلامت شهرستان اردکان، سهم مشارکت مردم در این طرح را 30 درصد و مشارکت مسئولان و نظام سلامت را به ترتیب 45 و 25 درصد عنوان کرد و افزود: حضور فعال و همکاری همه دستگاه‌ها در قالب کارگروه‌های مختلف شورای اداری از جمله اقداماتی است که در شهرستان انجام خواهد شد.
حجت الاسلام سید اسماعیل شاکر، امام جمعه اردکان هم با تبیین نقش دین در تامین سلامت اجتماعی از دست اندرکاران برگزاری مجمع قدردانی کرد و این نشست را نقط عطفی در ارتقای شاخص های سلامت مردم بر شمرد.
اولین مجمع سلامت شهرستان با تقدیر از برگزیدگان عرصه سلامت شامل اداره ها ، خیرین ، و سمن های برتر(تشکل های مردم نهاد) شهرستان پایان یافت .
شهرستان اردکان 98 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن در60 کیلومتری شمال شهر یزد واقع شده است.

**
معاون پرورشی آموزش و پرورش مهریز گفت: به ازای هر 225 دانش آموز در مدارس این شهرستان یک مربی امور تربیتی فعالیت های فرهنگی و هنری را انجام می دهد.
هدایت دهقانی زاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون 40 مربی امورتربیتی زن و مرد در 100 مدرسه فعالیت های پرورشی و تربیتی افزون بر 9 هزار دانش آموز را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: برای پوشش تمام مدارس از لحاظ مربی حداقل به هشت نیروی جدید نیاز است که امیدواریم برای جبران این کمبود مسوولان امر پیگیری لازم را انجام دهند.
این مسوول تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری مسابقات فرهنگی و هنری در 50 رشته با حضور افزون بر 2 هزار دانش آموز در پایه های مختلف تحصیلی برگزار شده است.
دهقانی زاده اظهار کرد: مربیان امور تربیتی مدارس با همکاری کادر آموزشی مدارس در طول سال تحصیلی طبق مقررات نسبت به انجام فعالیت های دینی ، فرهنگی و هنری مورد نیاز دانش آموزان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه تهدید نرم دشمنان علیه انقلاب اسلامی و نسل جوان جدی است به اهمیت کار مربیان و معلمان در راستای خنثی کردن توطئه های استکبار جهانی به عنوان یک ضرورت تاکید کرد.
هشتم اسفندماه 1358 نهاد امور تربیتی در آموزش و پرورش فعالیت خود را توسط شهیدان رجایی و باهنر در راستای تعمیق مسائل دینی و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان آغاز کرده است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7540/ 7544/ 7536 / 2047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.