مراسم های عزاداری بانوی نمونه اسلام حضرت زهرای مرضیه (س) در بیشتر مساجد ، تکایا ، امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان های یزد، اشکذر، میبد، اردکان، مهریز، خاتم، بهاباد، بافق، تفت و ابرکوه با حضور قشرهای مختلف مردم ولایتمدار منطقه برگزار شد.
در محافل و مجالس عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) هیات ها و دسته های مختلف سینه زنی و زنجیر زنی در رثای این بانوی نمونه اسلام به سوگواری و مرثیه خوانی پرداختند.
محبان اهل بیت (ع) با دلی شکسته و غمبار در گوشه و کنار این استان مومن پرور با برپایی مجالس مختلف عشق و علاقه خود را به دخت نبی اکرم اسلام نشان دادند.
همچنین مراسم عزاداری صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) صبح امروز با حضور نماینده مردم استان یزد در مجلس خبرگان رهبری و اقشار مختلف مردم در دفتر آیت الله محمدرضا ناصری یزد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد برگزار شد.
مبلغان دینی در این مراسم به شخصیت ، سیره نورانی و مظلومیت حضرت ام الائمه (س) اشاره و بر شناخت و ادامه راه نورانی این بانوی فداکار اسلام تاکید کردند.
حضرت فاطمه (س)، سال پنجم پس از بعثت، روز 20 جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد.
نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و از برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده است.
ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی مطهر اسلام است.
سراسر زندگانی صدیقه طاهره(س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کردند و در برهه های حساس زندگی در کنار امام اول شیعیان بود و از او حمایت می کرد، ایشان در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.
در دامن پاک فاطمه زهرا(س) 2امام بزرگوار و 2 شخصیت ممتاز عالم بشری، امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب کبری(س) حماسه ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.
سرانجام حضرت فاطمه بر اثر شدت ضربات و لطماتی که به او بر اثر هجوم به خانه اش و وقایع پس از آن وارد شده بود، بیمار و در بستر بیماری افتاد.
در ایام بیماری، حضرت فاطمه (س) روزی امام علی (ع) را فراخواند و آن حضرت را وصی خویش قرار داد و وصیت کرد که پس از وفاتش،جسدش را شبانه غسل دهد، شبانه کفن و دفن کند و احدی از کسانی که در حق او ستم روا داشته اند، در مراسم تدفین و نماز خواندن بر پیکر او حاضر نباشند.
سرانجام روز سوم جمادی الثانی سال یازدهم هجری، دخت پیامبر اسلام، بر اثر حوادث ناشی از هجوم به خانه ایشان، دنیا را وداع گفت و به شهادت رسید؛ در حالی که از عمر مبارکش بنا بر مشهور، 18 سال بیشتر نمی گذشت و بنا بر روایت های مشهور تنها 95 روز پس از رحلت رسول خدا در این دنیا زندگی کرد.
7536/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.