دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد گفت: به دلیل عقیدهای که مردم استان یزد بر کسب روزی حلال دارند عرضه کالای قاچاق کمتر مشاهده میشود.
به گزارش ایلنا؛ «احمد ترحمی» در نشست آموزشی تبیین مبارزه قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت: به دلیل عقیدهای که مردم استان یزد بر کسب روزی حلال دارند عرضه کالای قاچاق کمتر مشاهده میشود.وی بابیان اینکه بیشترین مشکل ما در ترانزیت کالای قاچاق است؛ ادامه داد: استان یزد در مرکز کشور قرار دارد و شاهراه ارتباطی محسوب میشود و بیشترین ترانزیت کالای وارداتی از بندرها جنوب از محورهای استان یزد صورت میگیرد.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد با اشاره به آسیبشناسی در این حوزه اضافه کرد: با توجه به تشدید مقابله و کنترلهایی که صورت میگیرد ممکن است استان یزد به بارانداز و محل دپوی کالای قاچاق تبدیل شود.
وی دلیل این اقدام را ارزان بودن محل دپو و نزدیکی به استانهای دیگر همچنین قرار داشتن در مرکز کشور و دسترسی آسان دانست و عنوان کرد: این احتمال وجود دارد که کالای قاچاق در یزد دپو شده و سپس توزیع شود ازاینرو تمهیدات خاصی اندیشیده شده و اشراف اطلاعاتی کاملی وجود دارد.
ترحمی بابیان اینکه شناسایی بخشی از انبارها این نگرانی را رفع میکند؛ افزود: پنج گلوگاه و بازرسی مصوب در سطح استان بهصورت ثابت و دائم استقرار دارد و ایست و بازرسی مهریز که بیشترین حجم ترانزیت و کشفیات را دارد از ایستگاههای فعال است.
وی بابیان اینکه تعامل و همکاری خوبی بین نهادهای امنیتی و انتظامی و قضایی با این ستاد وجود دارد اظهار داشت: خوشبختانه اشراف اطلاعاتی خوبی بر تردد کالای قاچاق وجود دارد اما مشکلاتی نیز داریم که باید تمهیداتی اندیشید.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد بابیان اینکه معدود مشکلاتی در حوزه گمرکی و قطعات الکترونیکی داریم که در ثبت دچار اشکالات است گفت: خودروی حمل برخی قطعات الکترونیکی نیز توقف زیادی در طول مسیر دارند که مدتزمان قطعه الکترونیکی به اتمام رسیده و در عبور از ایست و بازرسیها دچار مشکلاتی میشوند.
وی بیان داشت: امید است با راهاندازی و بهروزرسانی سامانههای الکترونیکی مشکلات این حوزه نیز حلشده و در سطح بازار شاهد کالای قاچاق نباشیم.