سید محمد رستگاری روز پنجشنبه در دیدار کارکنان اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان افزود: فرهنگ سازی برای وقف های جدید بر حسب نیاز شهرستان و مردم و به خصوص در حوزه فرهنگی و قرآنی مدنظر مسوولان باشد.
وی ادامه داد: پیگیری برای شناسایی موقوفات در شهر و مناطق روستایی ، برگزاری برنامه های مختلف دینی با جلب مشارکت خیران و همچنین توجه به نیت واقفان از وظایف مهم اداره وقف است.
فرماندار مهریز اظهار کرد: پیگیری مسائل عمرانی در کنار برنامه های فرهنگی ، همکاری با نهادهای فرهنگی ، آموزشی و تبلیغی شهر برای انجام مراسم های مختلف در شهر و جلب مشارکت خیران جزو ضرورت هاست.
رستگاری با قدردانی از فعالیت های انجام شده در یکسال گذشته در حوزه وقف در مهریز بر پیگیری ماموریت ها به خصوص در اجرای طرح های ملی در امامزادگان و مساجد تاکید کرد.
همچنین رئیس اوقاف و امور خیریه مهریز بر همکاری فرماندار و دستگاه های اجرایی با این اداره در انجام ماموریت های محوله و پرداخت به موقع اجاره بهای موقوفات زیر پوشش تاکید کرد.
هم اکنون در مهریز هزار و 802 موقوفه و سه هزار و 941رقبه در مصارف مختلف وجود دارد و این شهرستان از لحاظ تعداد موقوفه در استان یزد و 9 شهرستان دیگر در رتبه ششم قرار دارد.
80 درصد موقوفه ها و رقبه های شهرستان مهریز در زمینه کشاورزی است که به علت خشکسالی های مکرر در سال های اخیر درآمدی نداشته و نمی توان به نیات واقفان عمل کرد.
یکسال گذشته افزون بر 12 میلیارد ریال در خصوص ایجاد واحدهای تجاری در این شهرستان با همکاری بنیاد توسعه و عمران اوقاف سرمایه گذاری شده است.
مهریز بعد از یزد مرکز استان در خصوص سرمایه گذاری دارای رتبه اول است که بر حسب نیاز و طبق مقررات ماموریت های محوله در شهرستان انجام می شود.
سه امامزاده شامل سید غیاث الدین ، سید شمس الدین و شاه صفی الدین در مهریز وجود دارد.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7536/ 2047 خبرنگار:کاظم سبحان زاده*انتشار- عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.