به گزارش ایرنا ، سیدمحمد میرمحمدی روز چهارشنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان که با حضور ابطحی مدیر طرح توسعه اشتغال در رسته فناوری اطلاعات و نماینده وزارت تعاون و رضایی مدیرکل امور استان های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد گفت: این استان ظرفیت های بالایی از لحاظ نیروی انسانی تیزهوش و بااستعداد در حوزه آی تی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: همین عوامل و شرایط جغرافیایی و تجربی موجب شد تا رویکرد استان به منظور استفاده حداکثری از منابع با شناسایی چالش ها و معرفی ظرفیت ها در کنار ظرفیت سازی به سمت صنایعی همچون فناوری های اطلاعات و آی تی ، صنایع گردشگری تغییر یابد.
میرمحمدی با بیان اینکه نگاه استان در حوزه فناوری اطلاعات نگاهی ملی است ، خاطرنشان کرد: حرکتی در این حوزه در استان آغاز شده ولی نیازمند سرعت عمل تهران در ارائه بودجه و ساده کردن مسیر کارهاست.
وی درباره وضعیت حوزه فناوری اطلاعات نیز اظهار کرد: این حوزه هم اکنون به جایی رسیده که نیاز به بازار فروش دارد و باید با تولید محتوای مناسب که اصلا محدودیت ندارد بتوان بخش زیادی از بازار را که از دست ایران خارج شده به دست گیرد.
نماینده عالی دولت در استان یزد با بیان اینکه هم اکنون تنها 5 درصد از بازار پردرآمد فناوری اطلاعات کشور در دست تولید کنندگان داخلی است ، تأکید کرد: باید استان یزد با توجه به ظرفیت های موجود بتواند از این فضا استفاده کرده و بالاترین فروش را در این بازار به خود اختصاص دهد.
میرمحمدی گفت: وقتی محصولات داخلی با محتوای مناسب در بازار ارائه شود از یکسو خانواده ها بویژه در بحث فضای مجازی به آرامش خاطر می رسند و از سوی دیگر گام های بزرگی در انتقال ارزش ها وفرهنگی ایرانی و اسلامی به دیگران بویژه گردشگران برداشته خواهد شد.
در این جلسه مدیرکل امور استانهای وزارت ارتباطات با بیان اینکه وضعیت یزد در اجرای طرح تکاپو به نسبت سایر استانها بهتر است گفت: استان یزد در اجرای طرح تکاپو در رسته فناوری اطلاعات در میان هشت استان برتر کشور قرار دارد.
مرتضی رضایی افزود: هم اکنون اثرگذاری آی سی تی آنقدر در دنیا زیاد شده که از 10 برند برتر جهان هفت برند متعلق به حوزه فناوری اطلاعات است و در ایران نیز این بخش در چهار سال گذشته رشد قابل توجهی یافته به زندگی روزمره افراد نیز از طریق تلفن همراه ورود پیدا کرده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد نیز در این جلسه با بیان اینکه امسال باید در کشور در قالب اشتغال فراگیر 971 هزار شغل ایجاد شود ، اظهار کرد: این اشتغال در بخش های مختلفی همچون صنعت ، اقتصاد ، سلامت و خدمات ایجاد خواهد شد.
محمدحسین ریاحی درباره اشتغال بخش مشاغل خانگی نیز گفت: در این بخش برای امسال 16میلیارد تومان در قالب 305رشته تسهیلات در نظر گرفته شده که تسهیلات شخصی آن از 5 میلراد تومان به 20میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی درباره وضعیت سهمیه طرح کارورزی در استان با بیان ثبت نام یکهزار و 45نفر در این طرح افزود: از این تعداد 387 نفر واجد شرایط بوده اند ولی پیش بینی و برش استان چهار هزار و 300نفر است.
مدیرکل تعاون استان یزد تصریح کرد : تاکنون 130واحد پذیره اعلام آمادگی کرده اند و 3 مجوز صادر و 20قرارداد میان کارورزان و واحدهای تولیدی در حال انجام است.
ریاحی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار فناوری اطلاعات ، ظرفیت های خوبی در این استان در بخش میراث فرهنگی و گردشگری و نیز پوشاک وجود دارد که امیدواریم ازآن استفاده شود.
مدیرکل فناوری اطلاعات یزد نیز در این جلسه با بیان اینکه استان یزد در حال تغییر استراتژی صنعتی است، گفت: این استان از استان های پیشرو و برتر در پرداخت تسهیلات به بخش و شرکت های فناوری اطلاعات است.
اکرم فداکار به اشاره به تفاهم نامه اجرای طرح تکاپو در استان گفت: اجرای طرح تکاپو بعد از تفاهم نامه نیازمند تزریق بودجه جدید و همکاری همه دستگاههاست با این حال راه حل مشکلات شرکت های آی تی و آی سی تی ، تسهیلات نیست بلکه شرکت های توسعه یافته که به بلوغ رسیده اند نیازمند بازار و حامی و شریک هستند.
وی درباره برخی برنامه های آتی این اداره کل از راه اندازی شتاب دهنده دیجیتال فرهنگی در صورت همکاری و همراهی دستگاههای فرهنگی همچون جامعه المصطفی العالمیه خبر داد.
طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار (تکاپو) در رسته فناوری اطلاعات و ارتبات در استان یزد با انعقاد 26 تفاهم نامه بین دولت و بخش خصوصی با حضور دو وزیر تعاون و ارتباطات ابتدای امسال در یزد آغاز شده است.
در بخش فناوری های اطلاعات و تولید نرم افزارها استان یزد در میان استانهای برتر کشور قرار دارد.
1968/ 6197 خبرنگار: محمودرضا رحمانی ** انتشار: فلاح
@irnayazdd
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.