هادی مقیمی روز سه شنبه در نشست هماهنگی اجرای طرح تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، برنامه‌ریزی برای اقدامات اساسی در ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی را ضروری دانست .
وی اضافه کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و دستور وزارت کشور، این طرح با همکاری اداره های مرتبط به‌ویژه شهرداری‌ها بررسی و مصوبات برای اجرا به شهرداری‌ها ابلاغ می‌شود.
فرماندار اردکان اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی و بیکاری، بی‌اعتمادی اجتماعی و... را از مهم ‌ترین آسیب‌ های اجتماعی در اردکان برشمرد و افزود: باید به‌صورت هماهنگ در حوزه‌های تئوری و عملی اقدامات کارشناسی انجام شود.
مقیمی با بیان این‌که دانشگاه‌ها و مراکز علمی ما باید در حوزه‌های نظری فعال‌تر شوند، گفت: یکی از اساسی‌ترین فعالیت‌ها، سوق‌دادن پایان‌نامه‌های دانشجویی به سمت بررسی مسائل اجتماعی و فرهنگی و ارائه راهکار در این خصوص با استفاده از ظرفیت رشته‌های علوم انسانی به‌ویژه علوم اجتماعی است.
وی نقش فرهنگ‌سازی در خانواده‌ها را حیاتی ارزیابی کرد و با اشاره به وظایف ذاتی شهرداری‌ ها، توجه به ساخت فرهنگسراها، همکاری در تولید محتوای فرهنگی و هنری و پرکردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان را خواستار شد.
مقیمی با انتقاد از نگاه صرفا عمرانی در شوراها و شهرداری‌ها افزود: حتی گاهی در طرح‌های عمرانی تعریف‌شده، به پیوست فرهنگی آن توجه نشده و امیدواریم شوراهای پنجم با فعال ‌کردن کمیسیون‌های فرهنگی و نگاه ویژه به این مساله ، عقب‌ماندگی‌های گذشته را جبران کند.
رئیس شورای آموزش و پرورش اردکان در ادامه نقش مدارس را در این حوزه اساسی عنوان کرد و از مدیران مدارس خواست با گسترش آموزش‌ها و مهارت‌های اجتماعی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی تلاش کنند.
در ادامه هریک از اعضا به بیان دیدگاه ‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.
اردکان 98 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن در 60 کیلومتری شمال شهر یزد واقع است.
7544*2047*خبرنگار: مژگان دشتی** انتشار - عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.