علیرضا رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: با ابلاغ دستورالعمل جدید از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت و آغاز فعالیت سامانه بهین یاب از27 خرداد، اجرای این طرح امسال نیز در اولویت برنامه ها قرار دارد.
وی با اشاره به تدوین دستورالعمل جدید اجرای طرح رونق تولید در سال 1396نیز اظهار کرد : در این طرح که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و با مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اجرا می شود تامین مالی بنگاه های تولیدی و صنعتی کوچک و متوسط و طرح های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60درصد مدنظر است.
معاون برنامه ریزی شرکت شهرک های صنعتی یزد کمک به حفظ اشتغال، افزایش تولید بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط، راه اندازی نیمه تمام تولیدی و تقویت تحرک اقتصادی از طریق منابع بانکی را از مهمترین اهداف طرح رونق تولید اعلام کرد.
رضایی تصریح کرد: بنگاه های تولیدی و صنعتی که به علت محدودیت در تامین نقدینگی امکان فعالیت ندارند با دریافت تسهیلات ضمن ایجاد اشتغال دوباره و افزایش حداقل 10درصد تولید نسبت به سال قبل ،تا پایان سال به چرخه تولید و صنعت باز می گردند و واحد های دارای پیشرفت بیش از 60درصد نیز متعهد به راه اندازی طرح خود تا پایان امسال خواهند شد.
وی با بیان اینکه این تسهیلات پس از تایید کارگروه های استانی اختصاص می یابد اضافه کرد: بر اساس دستور العمل امسال ، بنگاه های کوچک تا سقف 10میلیارد ریال، بنگاه های متوسط تا 30میلیارد ریال و برای طرح های نیمه تمام بالای 60درصد پیشرفت فیزیکی نیز تا سقف 20میلیارد ریال تسهیلات پرداخت می شود.
معاون شرکت شهرکهای صنعتی یزد اولویت اصلی پرداخت تسهیلات را بنگاه های تولیدی کوچک و متوسطی اعلام کرد که دارای مشکلات نقدینگی بوده و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی و توان مدیریت و بازار مشکل و مانعی برای راه اندازی و افزایش تولید نداشته باشند و با دریافت این تسهیلات قادر به راه اندازی سریع و ایجاد اشتغال جدید باشند.
این مسئول با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود تسهیلات برای سرمایه در گردش نرخ عقود مبادله ای و برای طرح های نیمه تمام نرخ عقود مشارکتی خواهد بود خاطرنشان کرد: مدت باز پرداخت تسهیلات نیز برای تسهیلات سرمایه در گردش یک سال (قابل تمدید )و برای سرمایه ثابت طرح های نیمه تمام نیز بنا به تشخیص کارگروه، تامدت 5سال تعیین شده است.
به گفته رضایی، طرح های متقاضی دریافت تسهیلات در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به مسئولیت استانداری و دبیری سازمان صنعت، معدن و تجارت بررسی و تصویب می شود و واحد های صنعتی و تولیدی متقاضی دارای شرایط باید نخست به سامانه بهین یاب به نشانی www.behinyab.ir مراجعه و درخواست خود را در این سامانه ثبت کنند.
در سال گذشته استان یزد توانست با پرداخت بیش از860 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در جایگاه چهارم کشور قرار گیرد.
1968/6197 خبرنگار : محمودرضا رحمانی ** انتشار : فلاح
@irnayazdd
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.