به گزارش ایرنا، محمد صالح احمدی روز دوشنبه در آیین تجلیل از استادان برتر این دانشگاه به مناسبت هفته معلم افزود: ارکان آموزش شامل مدرس، دانشجو و سیستم آموزشی است و اگر این موضوع را با توجه به نگاه مهارتی در نظر بگیریم مدرس دانشگاه باید مهارتی باشد.
وی ادامه داد: از مدرسان دانشگاه علمی کاربردی انتظار می رود در زمینه تخصصی خود صاحب مهارت باشند و به آموزش های نظری صرف در دانشگاه اکتفا نکنند.
وی با یادآوری فعالیت مدرسان خبره در دانشگاه علمی کاربردی اظهار کرد: هرچند این مدرسان تحصیلات دانشگاهی ندارد اما دارای تجربه کاری و مهارت زیادی هستند و با توجه به تفاوت اهمیت مدرسان در این دانشگاه، از آنان برای تدرس درسهای مهارتی استفاده می شود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد با تاکید بر اینکه آموزشهای مهارتی در دانشگاه های کشور مغفول مانده، تصریح کرد: وضعیت آموزش کشور قابل تامل است و باید تغییری در آن رخ دهد.
احمدی افزود: به طور استاندارد در دنیا به ازای هر شغل مدیریتی، 9 نیروی مهارتی فعالیت می کنند که این موضوع در کشور ما برعکس است و باید برای رفع این مشکل چاره اندیشی شود.
در این آیین که با حضور علی غیاثی ندوشن مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود شاکری شمسی مدیرکل دفتر امور شهری استانداری و حجت الاسلام محمد فخرالدینی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد برگزار شد، از محمدحسین طحاری مهرجری از گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، محمود نیکونهاد لطف آبادی از گروه فرهنگ و هنر، مرتضی شاکر اردکانی از گروه صنعت و آناهیتا خسروی از گروه علوم پایه تجلیل شد.
افزون بر یکهزار و 50 مدرس در مراکز زیرمجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد به آموزش دانشجویان می پردازند.
7532/ 6014/ خبرنگار: سعید صادقی مقدم ** انتشار : کاظم شاملو
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.