به گزارش ایرنا، در این نشست تخصصی کتابخوان که نخستین نشست با موضوع رسانه و ارتباطات بود، چهار کتاب توسط چهار نفر از مدرسان و فعالان حوزه رسانه استان یزد به صورت مختصر معرفی شد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری یزد که از شرکت کنندگان در این نشست تخصصی بود با تقدیر از حسن سلیقه برگزارکنندگان این نشست تخصصی در انتخاب موضوع رسانه و ارتباطات و انتخاب چهره های فعال در حوزه رسانه، تداوم این گونه نشست ها را در ارتقاء فرهنگ کتابخوانی در استان یزد به عنوان استان دوستدار کتاب موثر ارزیابی کرد.
محمدعلی طالبی انتخاب کتاب هایی که در آن علاوه بر مباحث ارتباطات و رسانه به عوامل جامعه شناختی و دیگر عوامل اجتماعی و سیاسی مرتبط با حوزه رسانه و ارتباطات توجه شده را از نقاط قوت این نشست تخصصی دانست.
وی همچنین به شرکت کنندگان در این نشست ها توصیه کرد از کتاب های نویسندگان و اندیشمندان ایرانی در حوزه های تخصصی بیشتر استفاده شود تا علاوه بر ترویج فرهنگ کتابخوانی، مخاطبان با صاحب نظران ایرانی حوزه های مختلف علمی بیشتر آشنا شوند.
رقیه دوست فاطمی ها مدیرکل کتابخانه های عمومی استان یزد نیز در این نشست از کتاب به عنوان رسانه ای بی بدیل یاد کرد و گفت: با وجود توسعه رسانه های مختلف و فناوری های نوین در عرصه ارتباطات و رسانه، کماکان کتاب یکی از مهمترین ابزارهای رسانه ای محسوب می شود و جایگاه آن در دین مبین اسلام آنچنان بالاست که معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه واله کتاب قرآن است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز دانشگاه را بهترین مکان برای برگزاری نشست های کتابخوان دانست و گفت: با توجه به اینکه جامعه هدف دانشگاه به صورت مستقیم و مستمر با کتاب در ارتباط هستند، برگزاری نشست های کتابخوان به خصوص در زمینه کتاب های تخصصی برای قشر دانشجو آثار مثبتی به همراه دارد.
بی بی معصومه طباطبایی از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد برای همکاری در زمینه انجام طرح های پژوهشی و چاپ کتاب با اهل قلم استان خبرداد و افزود: دانشگاه آزاد یزد از کتابخانه ای غنی برخوردار است و زمینه تعامل با دیگر دستگاه های اجرایی و مراکز علمی و تحقیقاتی برای استفاده از ظرفیت های موجود در این دانشگاه فراهم است.
در این نشست کتابخوان تخصصی حوزه رسانه و ارتباطات، احمد پهلوانیان مدیرکل صدا و سیمای استان یزد و مدرس دانشگاه کتاب بازاندیشی درباره رسانه، دین و فرهنگ نوشته استوارت ام هوور، شادی ضابط مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد کتاب چالش ها و استفاده های فناوری ارتباطی نوشته ژوره گیبری و سرژ پرو، داوود پاک طینت مدیر اسناد و کتابخانه ملی یزد و مدرس دانشگاه کتاب نظریه سواد رسانه ای نوشته دبلیو جیمز پاتر و کاظم شاملو رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان یزد کتاب شبکه های خشم و امید (جنبش های اجتماعی درعصر اینترنت) نوشته مانوئل کاستلز را معرفی کردند.
در شهریور ماه امسال نیز نخستین نشست کتابخوان تخصصی هنر با حضور چهار نفر از چهره های هنری استان یزد برگزار شد.
برگزاری نشست های عمومی و تخصصی کتابخوان از برنامه های مستمر اداره کل کتابخانه های عمومی استان یزد است و این استان تا کنون در حوزه کتاب و کتابخوانی چندین رتبه برتر را در کشور کسب کرده است.
6014/ تهیه و انتشار: کاظم شاملو*
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.